Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1764 / 299 / 0
Tych klinik konopnych narucha sie jak grzybow po deszczu. Chociazby moja (only Wawa) otwiera sie juz w 4 nowych miastach.
  • 726 / 101 / 0
Ja się zapisałem do kliniki kopionej
Chcem wyrwać olejek 9 thx / 7 CBd. E konsultacja 150 zł. Olejek nie wiem po ile ale MM za 10g 500 zł
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 2143 / 367 / 0
Stacjonarnie?
  • 726 / 101 / 0
Stacjonarnie. 150zl wizyta.
  • 726 / 101 / 0
Nie ma teraz chyba online. Trzeba zapierdzielać.
  • 2143 / 367 / 0
@Palkrolik normalnie pokażesz swoją mordę napuchnięta od leków? I bez problemu wypisze receptę? Zdaje relację, bo ciekaw jestem czy wizyta to tylko formalność.
  • 12356 / 2401 / 0
Właśnie miałem pytać, czy ktoś już przechodził tą "procedurę". W sensie wcześniej brał e-recepty, a teraz dostał na stacjonarnej. Jak wyglądała taka wizyta mniej więcej?
  • 2143 / 367 / 0
Czy nadal jest to w stylu "życzę sobie dzisiaj taką i taką odmianę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Handel muchomorem czerwonym zakazany

Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.

Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.

Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu

Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.