Podniecalem sie odmianami to prawda, bo kiedys nie mialem zazwyczaj pewnosci co pale. Raczej mila "odmiana". Zgubilem nakretke z po sloiku. Teraz sie nie pierd0le pale z aptecznego sloika co przesypuja. Czasem dam nawilzac. I tak mi to dlugo nie lezy takie 10-15 jakbym mial to na 6 miesiecy to bym wrocil do szklanego
Ps piosenka znaleziona przypadkiem jak czytalem o odmiane- link jako ciekawostka nie zadne spuszczanie sie pod sour diesla. Pod GG sie moge spuscic caly zbiornik moglbym wypelnic, poprosze o wiaderko jak chcesz o tym pogadac
A jeśli chodzi o odmianę Diesel to uważajcie na nią haha, mocna sativa. Na pewniaka przyjąłem wiadro, a później walczyłem o życie xD
Jakie najsłabsze odmiany są teraz dostępne?
Z apteki próbowałem tylko Mango (to bardziej indica więc bardziej cielesne działanie) i Jean Guy (głównie sativa. Nie ma "overthinking", ale wielkiej euforii też nie ma). Zarówno jedna jak i druga bardzo przyjemnie rozluźniają mięśnie i fajnie odprężają.
Obstawiałbym Jacka Herer'a jako najbardziej euforycznego, ale nie mam pojęcia, jaki im wyszedł. Powinni wprowadzić C99 - ta dopiero daje euforię i to dość unikalną.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem
Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.