Świetna sprawa ,bardzo pomocny lek .Szkoda że nie jest zarejstrowany w pl.
Ciekawe czy faktycznie odstawka będzie gładka ?
Ktoś brał dlużej ? Miesiąc ,dwa ?
Jeśli używasz leczniczych dawek, to nie powinno być żadnych problemów z odstawieniem, przynajmniej ja nie słyszałem o tym (nie używałem tak długo, a jedynie doraźnie).
Tutaj: https://www.vidal.ru/drugs/adaptol__11182 masz informacje dla pacjenta o leku. Możesz przetłumaczyć tutaj: https://www.deepl.com/pl/translator
Mogę powiedzieć, że skutecznie zmniejsza lęki i nie jest się po tym naćpanym, ani tak sie nie wygląda, zjazdu też nie zaobserwowałem.
Tylko ta substancja ma u mnie jeden wielki minus...
Mianowicie, dostałem STRASZNEJ mgiełki umysłowej, w robocie miałem -10iq i było to dość męczące, poza tym samopoczucie było ustabilizowane, a substancja to z pewnoscią nie placebo.
Być może tej mgiełki dostałem z powodu kratomu, który blokuje część enzymów wątrobowych. Tzn. nie miksowałem tych rzeczy ze sobą, ale co wieczór sobie zarzucam. Chociaż nie wiem jak ta substancja jest metabolizowana.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.