Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Nie paliłem synt kanna przez pare dobrych lat, zaraz dostane paczke z gramem fake haszu na tym ile na pierwszy raz ? jak to rozpracować ? :D
Psychodela :yay:
  • 100 / 7 / 0
To nie dla zjebów tylko zjeby dobierają z pizdy jakieś 'standardowe' maczany jak dla większości starych kana. Przyśnił mi się gdzieś w czeluściach chyba gratis jeszcze od kosmity. 'doświadczony' przez MDMB - odsyłam do p, zabrałem się do tego od dupy strony czyli 1:150. Pierwsze buchy, na początku nic ale zaraz zaraz.. kurwa.. skądś to znam :) ..zamiast typowego działania kana jakiś eufo coś jak.. baklo.. gbl.. może jakiś opiat, ..jednak nie, za duży clear jak na opiat, wiedziałem że tej fazie jakby czegoś brakuje ale browar się tu nie sprawdzi , ale może.. bdo, 'kurwa ja pierdole' :) jakby magia g na chwilę wróciła :psycho: co za sen! :) znowu zasypiam
  • 5801 / 1192 / 43
Dobre nasenne kanna.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 100 / 7 / 0
Tym razem sen był bez żadnych dopitek które nie były wcale potrzebne, samo w sobie było wystarczające. Te 2 buchy to były takie próbki - ćwiartki, może połówki zwykłego. W przeciwnym razie to tak jak bym miał 1:75 więc już by było za mocno jak dla mnie, w tym śnie ofc. :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.