Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 162 / 0
17 kwietnia 2023oszvst pisze:
Cześć,
powoli coraz krócej zaczynam odczuwać euforie po emce jakie mixy najbardziej polecacie żeby wydłużyć euforie?

ketamina

Ale jak przedmówca popieram najlepsza będzie przerwa.
  • 34 / 2 / 0
09 kwietnia 2023TymekDymek pisze:
Mieszał ktoś MDMA z kwasem i ketamina na jednym tripie? Mieszałem już kwas z keta oraz kete z MDMA, flipować nie flipowałem ale tu strach najmniejszy. Co jednak jakby wszystkie 3 zmieszać?
Planowałem wziąć 2-3 kartony, wciągnąć trochę kety, zeby odlecieć daleko i tak sobie odlatywać, a MDMA zarzucić dopiero 4-5h po ostatnim kwasie. Moze jeszcze będę dorzucać kety do niego. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, ale może ktoś coś...
Myślałem o czymś bardzo podobnym hehe, tylko, że w moim przypadku miała to być odrobina kety, potem 500mg MDMA rozlozone na 3 dawki i kwas na zejsciu w ilosci okolo 150mg
  • 3455 / 555 / 2
Chyba chodziło Ci o kwasu 150ug nie mg taka mała formalność ;) rozumiemy, że źle Ci się napisało.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1511 / 528 / 0
@loop9gh4 już dawno zmieszałem w sumie wszystko z wszystkim, jeszcze 3-MMC i haszysz były w tym miksie. Generalnie najlepsze opowieści o bieluniu to nic przy tym co się działo XD
  • 34 / 2 / 0
@Mefistofeles1945 Tak, chodziło mi o 150ug. @TymekDymek mieszanie 3-MMC z MDMA i kwasem nie powinno być teoretycznie troche niebezpieczne ? xDD
  • 1511 / 528 / 0
No to mówię, że przeżyłem coś, przy czym bieluńskie opowieści to jest nic xD zapewne gdybym nie był wtedy w mieszkaniu to zrobiłbym sobie krzywdę. Co prawda poszło wtedy tyle kety, że większość czasu przeżyłem w hole'u nieruchomo, ale co imprezowałem po całym mieszkaniu z nieistniejącym tuzinem ludzi, nieistniejącą muzyką i teleportami do innych wymiarów to moje XDDD może kiedyś się zbiorę na stworzenie trip raportu, w każdym razie póki co stopuję, bo w tym okresie tak się rozkręciłem z ćpaniem, że potem wylądowałem na ulicy i dopiero się odkuwam
  • 34 / 2 / 0
Hmm, no czaje, jako wierny fan slyszalem czytalem wiele twoich opowiesci i powiem tak, KUSISZ. Za miesiac dam znac co i jak z tym MDMA i jak wygladaly moje odczucia.
  • 3 / / 0
Biorę 300 mg pregabaliny, 4 razy po 75 przez cały dzień oraz raz Aripilek (Arypiprazol) 10 mg. Czy wzięcie raz na jakiś czas (odpowiednio długie przerwy) MDMA w sprawdzonym krysztale zrobi mi krzywdę? Nie martwię się o pregabę bo już nie raz to łączyłem, a bardziej o Aripilek. Dodam, że nie dwukrotnie nie stwierdzono u mnie schizofrenii i zjazdy po emce zawsze znosiłem dobrze, bez jakichś lęków czy psychozy. Pozostałe stymulanty kompletnie rzuciłem.

dodano nazwę substancji oraz przeniesiono - detronizator
  • 927 / 289 / 5
@Gromon Nie powinno ci zaszkodzić bardziej niż samo MDMA, no i oczywiście MDMA pogorszy ci efekty terapeutyczne przyjmowanych przez ciebie leków.
Ale nie wydaje mi się aby z samego połączenie pregabaliny, arypiprazolu i MDMA wynikały jakieś ryzykowane dla życia czy zdrowia efekty. No może puls ci wzrośnie dodatkowo przez połączenie pregabaliny z MDMA ale to już do twojej indywidualnej oceny.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 9 / / 0
Nie mogę znaleźć takie wątku na grupie, ale czy zdarzyło Wam się po połączeniu THC + MDMA, że tracicie pamięć krótkotrwałą? Dosłownie, że mówicie o czymś i za chwilę w trakcie mówienia nie wiecie o czym mówiliście i do czego dążyliście w wypowiedzieć? Ja za każdym razem, gdy zrobię taki mix tracę pamięć zazwyczaj palone jest w połowie fazy lub na koniec. Oczywiście było tylko kilka razy takich połączeń ze względu na problem, dwóch znajomych ma podobnie, reszta mówi, że jest super i nie wie czemu tak jest u mnie. Jakieś porady? Boję się zapalić nawet przed zarzuceniem, żeby nie zepsuć całej magi kółka xD bo po tym zawsze właśnie mam takie zebrane myśli bez mixów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.