ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
Co do SSRI potwierdzam przy paroksetynie MDMA prawie że nie działa po za leciutką stymulacja i chwilową poprawą nastroju, przyjemnymi lekkimi zawrotami glowy. Szkoda kasy.
  • 2 / / 0
Siemka, jak to w końcu dokładnie wygląda? Ja pare miesiecy temu odstawiłem SSRI, po okolo 2 mies wzialem emke i zadzialalo tak jak powinno. Moja narzeczona bierze ssri nadal (asentra), sprobowalismy jakis czas temu i normlanie na nia zadziałalo, nie miala nawet zjadu ani nic. Za drugim razem jak wzielismy to kompletnie na nia nie zadzialalo. Tez fakt ze towiec był inny a ja nie mam porownania bo bralem matiego. Zastanawiam sie czy jak tym razem sie nic nie stało i nawet zjazdu nie miala, to czy może to brać? A i ogolnie moze sie ktos orientuje, na ile powinno sie odstawić ssri zeby dobrze weszło?
  • 3537 / 577 / 1
Działac będą, sęk w tym że może się zagotować od serotoniny jeśli przyjmuje inhibitory wychwytu zwrotnego.
Da się robić takie rzeczy ale zdrowy rozsądek mówi żeby uważać tym bardziej że nie wiesz jakie dostajesz piksy.

Ja bym co najmniej 3 dni odstawił SSRI
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.