ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
Co do SSRI potwierdzam przy paroksetynie MDMA prawie że nie działa po za leciutką stymulacja i chwilową poprawą nastroju, przyjemnymi lekkimi zawrotami glowy. Szkoda kasy.
  • 2 / / 0
Siemka, jak to w końcu dokładnie wygląda? Ja pare miesiecy temu odstawiłem SSRI, po okolo 2 mies wzialem emke i zadzialalo tak jak powinno. Moja narzeczona bierze ssri nadal (asentra), sprobowalismy jakis czas temu i normlanie na nia zadziałalo, nie miala nawet zjadu ani nic. Za drugim razem jak wzielismy to kompletnie na nia nie zadzialalo. Tez fakt ze towiec był inny a ja nie mam porownania bo bralem matiego. Zastanawiam sie czy jak tym razem sie nic nie stało i nawet zjazdu nie miala, to czy może to brać? A i ogolnie moze sie ktos orientuje, na ile powinno sie odstawić ssri zeby dobrze weszło?
  • 3536 / 577 / 1
Działac będą, sęk w tym że może się zagotować od serotoniny jeśli przyjmuje inhibitory wychwytu zwrotnego.
Da się robić takie rzeczy ale zdrowy rozsądek mówi żeby uważać tym bardziej że nie wiesz jakie dostajesz piksy.

Ja bym co najmniej 3 dni odstawił SSRI
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.