Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy+.
| 13 |
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
GBL - baklofen
ketony- MDAI
Pierwsze mają ostre wejście i czujesz to. Drugie wchodzą powoli i jak ktoś brał mocniejsze zabawki, to może nie poczuć. Ja MDAI czuję po nasyceniu kolorów i poprawie nastroju. EUFORI ala MDMA w tym nie uświadczycie.
Nie wiem czy tylko mnie, ale strasznie mi podnosi teperaturę wewnętrzną MDAI oraz specyficzne mam odczucia czegoś na żołądku.
Aktualnie jestem na miksie baklofen + MDAI i to już jest śwoietny miks bez wypierdolu po którym można iść śmiało do ludzi. Akurat baklofen troche mnie spiduje i oba świetnie wspolgrają. Z GBL MDAI też bardzo lubiłem, a jakie doznania cielesne po tym !!
MDAI przy ketonach nie ma co porównywać, ale daje stabilną fazę , bez schizów i jest dużo mniej toksyczne od tych ketonów.
Myśle, że znajdzie swoich zwolenników.
The methapor of Life
Moze to byc zwykle MDAI ale pod nazwa
The methapor of Life
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Kusi by ktoś wszedł w MDMAI, bo MEAI nie spełnia mokrych snów fanów MDAI.
Miałem tylko raz, ale to co pokazała ta substancja to coś pięknego.
ero trzesawek, nachalnej euforii czy spida.
Czyste serotoninowe szczęście.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.