https://vaporshop.pl/pl/preparaty-aroma ... myd%C5%82o
https://www.seni24.pl/profesjonalny-neu ... _1117-8576
Chodzi o jednorazową, ale skuteczną neutralizację zapachu kwitnącej konopki.
Ten żel wygląda obiecująco, bo jest do wyboru neutralny "industrialny" zapach.
Zależy mi na tym, żeby nie pachniał odświeżaczem powietrza, bo to tylko wzbudza podejrzenia.
Nie chodzi o wentylację, bo musi być przenośne.
Dlatego mówiłem, że wentylacja odpada :).
Wiesz co, no ja nie byłbym tego taki pewien - te produkty nie maskują zapachu, nie "przykrywają go" innym jak odświeżacze powietrza, tylko go neutralizują - czyli w jakiś sposób oddziałują na cząsteczki unoszące się w powietrzu (może np. je rozbijają).
Znalazłem właśnie artykuł, który mówi, że ten specyfik "ONA" jest tak silny, że może na stałe pozbawić topy zapachu!
Wszędzie w necie piszą, że bez problemu maskuje zapach krzaków.
Tym bardziej jestem zaintrygowany i liczę na kogoś, kto testował.
Bajer w filtrach węglowych montowanych z wyciągającym wentylatorem polega na tworzeniu odpowiedniego strumienia powietrza, jego ukierunkowanie które nie pozwala rozchodzić się zapachowi we wszystkich kierunkach.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.