https://vaporshop.pl/pl/preparaty-aroma ... myd%C5%82o
https://www.seni24.pl/profesjonalny-neu ... _1117-8576
Chodzi o jednorazową, ale skuteczną neutralizację zapachu kwitnącej konopki.
Ten żel wygląda obiecująco, bo jest do wyboru neutralny "industrialny" zapach.
Zależy mi na tym, żeby nie pachniał odświeżaczem powietrza, bo to tylko wzbudza podejrzenia.
Nie chodzi o wentylację, bo musi być przenośne.
Dlatego mówiłem, że wentylacja odpada :).
Wiesz co, no ja nie byłbym tego taki pewien - te produkty nie maskują zapachu, nie "przykrywają go" innym jak odświeżacze powietrza, tylko go neutralizują - czyli w jakiś sposób oddziałują na cząsteczki unoszące się w powietrzu (może np. je rozbijają).
Znalazłem właśnie artykuł, który mówi, że ten specyfik "ONA" jest tak silny, że może na stałe pozbawić topy zapachu!
Wszędzie w necie piszą, że bez problemu maskuje zapach krzaków.
Tym bardziej jestem zaintrygowany i liczę na kogoś, kto testował.
Bajer w filtrach węglowych montowanych z wyciągającym wentylatorem polega na tworzeniu odpowiedniego strumienia powietrza, jego ukierunkowanie które nie pozwala rozchodzić się zapachowi we wszystkich kierunkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.