Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 8103 / 906 / 0
Niby takie zioło nieszkodliwe, lecznicze a potrafi nieźle namieszać w głowię.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 978 / 121 / 0
Ja po odstawieniu nie spie niestety. Jedyne co mnie ratuje to leki nasenne i alko :/

Zioło nieszkodliwe :D
  • 515 / 71 / 0
[mention]UJebany[/mention] Nie no aż tak mnie na bucha nie ciśnie %-D. Tylko tak się przypadkiem i siłą chwili zdarzyło, że mi wpadło w ręce. Przez to, że mam pod ręką od zaraz, z tego wynika te ciśnienie. Normalnie to po uno nie chce mi się odnawiać znajomości, duo.. no jakoś mi zwykle szkoda kasy na mj %-D.

Ps: Zjebane te nowe emotki, no może jeszcze te z dragami ok ale te buźki to masakra. Pierdole i tak będę używał "%-D". W ogóle założmy taki klub. KLUB "%-D" motto: zwróćcie stare emotki. Albo zębol was zgwałci ale nie ten nasz milusi tylko te wasze huj wie co o: :zombie:
  • 978 / 121 / 0
True, chujowe nowe emotki.
  • 567 / 50 / 0
Ciagle mysle jak by wykminic :liść:,chyba to ze tak rzadko pale(ostatnio 28grudnia lufa na 2 tylko),wynika tylko z tego,ze niema skad.Ostatnio jak bylo skad to 4 razy wziolem polowke i czesto z typem co mi to ogarnial,z jego worka palilem,ale szponcil to uznalem ze wole nie palic od niego,ewentualnie jak mnie serio by bardzo zachcialo sie,to wtedy moze.Ostatnio probowalem 2 sztuki ogarnac :liść:,ale lipa nic nie bylo sprobuje na przyszly weekend zdobyc i jazda :pacman:
@Kosmaa Mam identycznie jak ty,mimo ze w domu nie mam nawet 0,001 g ,to mnie cisnie zeby zajarac,a juz prawie tydz od ostatniego jarania minelo :ziew:
THC :liść:
  • 12434 / 2419 / 0
Jeśli przez dłuższy czas używa się czegoś, co pomaga w zasypianiu, to po odstawieniu należy się spodziewać, że kilka pierwszych nocy będzie trudnych.

Ja np odstawiłem od nowego roku kawę i nie mogę się dobudzić, zanim nie wyjdę na spacer (mam teraz więcej czasu).

Nieszkodliwa kawa? ; )

P.S. Wczoraj przekonałem się, że bonga akrylowego nie należy czyścić alkoholem. Popękało na kształt szronu na szybie. Nie przecieka i nadal jest używalne, ale to już nie to : (
  • 3 / / 0
Elo, złamałem rzepkę i biorę teraz lek przeciwzakrzepowy (strzykawa w brzuch) oraz lek przeciwzapalny&przeciwbólowy (Biofenac), którego głównym składnikiem jest aceklofenak. Jestem jaraczem trafki, a mam detoks już 2tyg. Czy to nie będzie niebezpieczne jeśli zajaram np. jutro biorąc te leki? :liść:
  • 1 / / 0
ja przy braniu leków przeciwzakrzepowych paliłem sporo i tez piłem i nic sie nie stało ale nie żebym cie namawiał to twój wybór
  • 3 / / 0
Bardziej mnie zastanawia ten Biofenac. Dużo ludzi mówi, że po przeciwzakrzepowych można normalnie pić i palić.
  • 38 / / 0
Elo

Czy to mozliwe ze skun mnie praktycznie nie klepie ? Nie moge sie dobrze najarac , wale 5 wiader i czuje sie jakbym byl praktycznie trzezwy, raczej nie problem towaru bo kolegow klepie normalnie . jesli to wazne to mam 19 lat pale 7 lat od 13 codziennie praktycznie
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.