Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 486 / 144 / 0
Na mnie psychodelicznie działało nawet takie co na innych normalnie i to jeszcze zanim zacząłem psychodeliki używać.

Z kilku różnych źródeł (i to nie tylko u siebie ale z różnych rejonów Polski) paliłem i tylko raz przy moim pierwszym kontakcie z ziołem nie było psychodeliczne. Choć tak czy inaczej ta ziołowa psychodela po tripach na pełnoprawnych psychodelikach już robi niezbyt duże wrażenie.
  • 513 / 109 / 7
A nie zgodzę się że robi małe wrażenie może i wizualnie jest dużo słabiej ale rozkminy po mocniejszych odmianach, choć inne to nie odbiegają głębią od tych po średnich dawkach 2C-B, albo 4-HO-MET a emke to przebija chociażby poczuciem przepływu energii i połączeniem z naturą. Miałem dziś po zapaleniu taki efekt że miałem wgląd w to, jak inni ludzie mnie widzą co może skłaniać do poprawy swojego wizerunku przy wypowiadaniu się i ogólnie różnych zachowaniach w społeczeństwie. I czułem że patrzę na świat i jestem bardziej samym umysłem, duchowo, niż też fizycznie jak na codzień. Więc THC może być czasami całkiem mocnym psychodelikiem szczególnie te odmiany z 20+% THC. :liść: %-D
  • 486 / 144 / 0
Nie chcę jeszcze wydawać werdyktu, że na pewno jest słabe, może po prostu ostatnie palenie na mnie zrobiło takie słabe wrażenie bo skręt i dwie takie spore lufy (nie takie jak te z żabki) rozłożyłem w czasie na dwa dni i poza mocniejszymi chwilami po kilku większych buchach było tak sobie. Choć połyskująca kolorowym gradientem lampa była całkiem fajnym visualem. CEVy choć jak to na zioło przystało były płaskie to i tak całkiem fajne. Poza tym to było dzień/dwa po tripie na kwasie który momentami był na prawdę mocny. Za kilka miesięcy postaram się mocno upalić, może wiadro walnę albo jakoś inaczej i wtedy spiszę swoje przeniesienia na temat zioła. Niezależnie od tego jakim jest psychodelikiem na pewno jest bardzo ciekawym narkotykiem, bo ma w sobie również coś z dysocjantów, depresantów i stymulantów. No a co do przemyśleń to fakt pod tym względem na prawdę przyzwoicie działa. Chyba faktycznie trochę lżejsze upalenie się niż zwykle i zaraz przed tym jeden z mocniejszych tripów skłoniły mnie do nieobiektywnej oceny. No i muszę w końcu spróbować miksu zioła z jakimś psychodelikiem, ale to też nie w najbliższych miesiącach.
  • 3455 / 555 / 2
Nie lubię zioła bo jestem na nie uczulony mi wystarcza mega mały buszek aby być zaprutym jak świnia xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 513 / 109 / 7
@omertse z mixów to szczególnie fajnie wspominam ten z psylocybiną tylko zapalić już po peaku po twoich postach mimo że mam trochę większe doświadczenie z psychodelą mam wrażenie że myślimy dość podobnie i byśmy się polubili heh jak chcesz to pisz na pv mordeczko
  • 3455 / 555 / 2
A co to za serduszka @GalaktycznyBiznesmen ? xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 513 / 109 / 7
po prostu mi się dziś nudzi i nie mam co robić na wakacjach xD A żeby nie było offtopu to zauważyłem że po THC na początku jest wzrost zainteresowania prawie wszystkim a po kilku godzinach niestety często przychodzi właśnie takie znudzenie :(
@Mefistofeles1945 bierzesz jeszcze kodeinę?
  • 3455 / 555 / 2
Sporadycznie raz na trzy miechy...
  • 4301 / 698 / 2117
 ! Uwaga - nowa wersja tematu!
Temat zamknięty.

Zapraszamy do dyskusji w v2: marihuana-watek-ogolny-v2-t76905.html
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zablokowany
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.