Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 5071 / 867 / 0
Zainteresuj się tematem . Nie licz na gotówce bo to nie jest blaha sprawa.
duckduckgo znają odpowiedź .
Podpowiem tyle ,e to długo trzyma i zaleca.sie zaczynać od małych dawek bo niektórych może przerosnąć .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1100 / 270 / 0
23 czerwca 2023R4T0 pisze:

Tak, nakurwiaja ja wzbogaconym uranem.
trochę ta twoja ironia nietrafiona, bo medyczna w kanadzie jest na bank napromieniowywana, no ale skoro wiesz lepiej...
nie zależy mi na udowadnianiu ludziom pewnych rzeczy
@IGotHigh909 to było miesiąc temu, poczytaj artykuły z tego okresu na ten temat, jak Cię to interesuje, mi się nie chce już do tego wracać, zwłaszcza, jak mi ktoś jeszcze do tego czapeczke zakłada
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
@nauk2000 nikt Ci nie powie dokladnie bo 1) nie wiemy jak mocny masz temat 2) jakie porcje zrobisz 3) jaka tolerancja i doswiadczenie . Nie oplaca sie tez gotowac przez 2h jakis mikrych ilosci . Zrob cannabutter z przynajmniej 5g - nie musisz zuzyc wszystkiego w jednym wypieku , w lodowce wytrzyma dlugo . Nie zapomnij o dekarboksylacji . Potem wez maly kawaleczek na stestowanie , moze minac 3-4h do pelnych efektow . Wtedy ocenisz .

Ludzie co lykaja to cale "cali" - zobaczcie sobie na mapie jaka jest kurwa odleglosc z West Coast USA do Europy Srodkowej , serio myslicie ze ktos bedzie szmuglowal skuna przez pol swiata ? Uwzgledniajac ryzyko i koszta to sie po prostu nie kalkuluje . Wyhoduje lokalnie , wcisnie kit sprzeda 3x drozej a i tak naiwniak nie pozna bo jak niby .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 368 / 109 / 0
Ja raz kupowałem cali, a przynajmniej tak to nazywane było i szczerze to byłem zadowolony bo bardzo mocne było do tego stopnia że cenowo względem fazy wychodziło podobnie . Zapach było czuć nawet jak się schowało w słoiku i do plecaka . Spoko w smaku takie cytrusowe. Czy pochodziło z Kalifornii? Pewnie nie . Czy było warto? Raczej tak . Na pewno było to w chuj mocne zioło , na pewno najmocniejsze w moim życiu
"Life pain always sexy"
  • 12452 / 2421 / 0
Pewnie kosztowało jakoś 3 x drożej od "nie cali".
Jak poprzednik pisał, to jakiś nonsens, by zioło z Californii do Europy przemycać. Te torebki zakładają chyba ludziom klapki na mózgu, że chcą płacić taką kasę.
To najpewniej wyrosło gdzieś w Europie pod lampą - możliwe, że nawet u nas Wietnamce się tym zajmują. Co to za problem scustomizować sobie takie torebki, walnąć napis Cali (koszt pewnie 50 groszy za sztukę) i temat z miejsca kosztuje kilkukrotnie więcej.
Nie neguję jednak, że nie jest dobry - musi być patrząc na te foty. Ale czy warto, to niech sobie każdy odpowie. To kilka gramów suszu roślinnego, a nie kokaina, czy złoto.
  • 368 / 109 / 0
Po 100 zł było. Na spróbowanie wziąłem wtedy. Ale i tak potem zawsze kupowałem zwykłe żeby obiętościowo wychodziło więcej. Bo tak jak licząc ile razy mogłem się ujarać to wychodziło podobnie (tzn. 2 g zwykłego jarałem tyle co gieta "cali")
"Life pain always sexy"
  • 12452 / 2421 / 0
Na fotkach to wygląda MEGA. U mnie temat jest dobry, ale 60 zł to już standard. Oczywiście nie wygląda tak dobrze, jak to na poprzedniej stronie, choć w zeszłym roku kupiłem ze 2 razy podobnego kocura właśnie w tej cenie.
Fakty są takie, że dobry setup (box i wszystko inne) + dobre pestki i nie takie cali można samemu zrobić, jeśli ktoś zna się na rzeczy.
  • 605 / 156 / 0
Jest dokładnie jak ktoś tam pisał, kiedyś były holendry, czeszki i chuj wie co jeszcze, teraz mamy cali. U każdego to jest coś innego i stąd pytania o co chodzi.

W moim przypadku ceny plasowały się na poziomie 60 zł za gram jak brałem piątkę lub więcej. Mimo, że były to sativy o delikatniejszym działaniu (a ja się lubię typowo indicą zapierdolić) to i tak wolałem je brać, niż standardowego skuniora z ulicy (notabene tylko 10 ziko taniej), bo były przepyszne. Smak i aromat mega. Objętościowo też dobrze wychodziły, bo to były takie bardziej pyliste, napompowane topki-obłoczki, a nie zalane żywicą boby. Szkoda, że dil koniec końców okazał się wyjebkowiczem. Pewnego dnia zebrał kasę z góry na preorder i zrobił angielskie wyjście 😃
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 479 / 72 / 0
W Warszawie 2015 jak temat był za cztery zero, to "Holender" był po sześć zero. Też mi się wydaje, że to chwyt marketingowy. Dzielnice, w których był "Holander", tak naprawdę zaopatrywane były z Polskiego pochodzenia.
  • 3231 / 549 / 0
Nie ważny chwyt marketingowy, dostaje się mocniejsze palenie i tyle. W tedy można powiedzieć że to australijskie nowe i urban legend dojdzie do takiego samego rozmiaru.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".