Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 28 / 1 / 0
Panie i Panowje najdeszla wiekopomna chwila, w koncu postawilem nowy namiot ;) Przeprowadzka z 120x60x120 do 120x60x180. Zawsze musialem kombinowac jak kon pod gore zeby sie z wysokoscia krzakow wyrobic. Ten problem mam juz z glowy :D
  • 978 / 121 / 0
Regeneracje zakwasow przyspiesza rozciaganie przed i po wysilku, dieta, goraca woda. Im więcej będziesz się ruszać, tym zakwasow będzie mniej, na początku mięśnie nie sa po prostu przyzwyczajone do wysilku.
  • 473 / 29 / 0
23 grudnia 2020Kochanek Heleny pisze:
Regeneracje zakwasow przyspiesza rozciaganie przed i po wysilku, dieta, goraca woda. Im więcej będziesz się ruszać, tym zakwasow będzie mniej, na początku mięśnie nie sa po prostu przyzwyczajone do wysilku.
. Tak wiem o tym kolegą lub koleżanką ale czy to ma palenie marihuany po wysiłku fizycznym jakiś wpływ na regenerację oto mi chodzi A poza tym jutro przychodzi mi do domu kreatyna oraz spalacz tłuszczu redoks hardcore wszystko naturalne to też na pewno pomoże A tak w ogóle nie mogę znaleźć na tym Forum wątku o kreatynie I Spalaczech tłuszczu czyżby nie ma takiego wątku czy ja jestem już aż tak bardzo ślepy… Jeśli ktoś mógłby podesłać mi link do takiego wątku
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Siemanko wszystkim! Dawno tu nie zaglądałem, aż sentymentalnie się zrobiło :)
Pytanko mam i wierzę, że ktoś tutaj mi pomoże. Mam sąsiada słowaka, który rozumie po polsku nie za dużo, z mową jeszcze gorzej, po angielsku to prawie zero, no i nie możemy się czasem do końca porozumieć %-D
i taką zagwozdkę mam, bo on próbuje mi wytłumaczyć że zawsze palił z czegoś co u nich nazywają "kaczka". (u mnie skąd pochodzę w pomorskim, kaczka to nieduża plastikowa butelka uformowana w specyficzny sposób, kto palił ten wie) no i u nich tam to niby coś podobnego tylko, że z dwóch butelek i za chuja nie potrafi mi tego wytłumaczyć. Ktoś coś?
  • 3154 / 881 / 5
Pewnie wiadro. Duża, pełna wody butla z odciętą górą, do niej mniejsza z odciętym dołem. Inaczej konstrukcji dual-butelkowej nie widzę.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 978 / 121 / 0
Redoks hardcore to placebo praktycznie. Jeśli możesz to zwróć to badziewie i zamów na allegro lipodrene elit np.
A w ogóle spalacz powienienes włączać po paru miesiącach redukcji, nie od początku. Chudnie się od deficytu kalorycznego.

Zioło rozluźnia, relaksuje więc z jednej strony będzie poprawiac regeneracje. Przeciwzapalnie też działa z tego co pamiętam, więc jeśli tylko biegasz to będzie dobrze działać, przy treningu silowym wszelkie działanie przeciwzapalne nie jest pożądane. Dodatkowo weź pod uwagę wplyw trawy np na uklad nagrody, negatywny oczywiście.
  • 473 / 29 / 0
Dobra piszę tego posta od nowa żeby był czytelny biegam amatorsko bo nie mam do tego kondycji mam w domu taką siłownię domową czyli hantle 20 kg Drążek do podciągania się rowerek pompę czki i kolego ja już próbowałem redukcję bez spalacze i bez kreatyny miesiąc czasu i gówno to dało a ten spalacz dzisiaj pierwszy raz zażyłem dwie kapsułki można maksymalnie trzy. No i teraz startuje z kratyną 15 g przez co najmniej dwa tygodnie albo trzy tygodnie kolejne tygodnie przechodzę na 5 g kreatyny najbardziej mnie interesuje bo tych suplementów i tak już nie mogę zwrócić bo je zażywałem jaki musi być odstęp od 15 g kreatyny oraz dwóch kapsułek tego z Palacza tłuszczu o którym napisałeś żebym go zwrócił w sensie że odstęp od tych rzeczy pomiędzy marihuana bo mam przerwę do jutra od niedzieli czyli tolerancja spadła ładnie I akurat się tutaj z Tobą nie zgodzę bo jak zrobię 250 pompek poćwiczę hunt Lumii a potem smażę marihuana to trochę trzej się mną ale potem jest super Euforia relaks rozluźnienie nie wiem czy sobie wmawiam to że sport wzmacnia marihuany No i po tych dwóch kapsułkach tego z Palacza tłuszczu oraz 15 g kreatyny rozłożone na dwie porcje od rana jestem na Pompie i praktycznie cały czas ćwiczę z przerwami
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 27 / 0
Trzęsawka będąc na diecie ketogenicznej jest normą? Ostatnio każda faza krzywa z trzęsawką, a na keto odpada zjedzenie czegoś słodkiego. O ile z efektów diety ketogenicznej jestem zadowolony, to odnoszę wrażenie, że zioło mi na węglozie jakoś lepiej wchodziło.
  • 282 / 6 / 0
@DelicSajko
Kurwa, że ja o tym nie pomyślałem :zombie: Dzięki

@Nerwuseq
Coś w tym jest co piszesz odnośnie tego, że sport + jaranie = większy haj niż samo palenie bez sportu.
Sam trenuje 3x w tygodniu od ponad 10 lat i mam podobnie. Jak wieczorem po treningu (w dni treningowe) wezmę kilka buchow z jointa czuje się naprawdę znacznie bardziej upalony, niż w dni nie treningowe, ale wg mnie to efekt zmęczenia jest + (z tym, że to tylko moja teoria) ćwiczenia /bieganie itp powodują, że organizm uwalnia mnóstwo endorfin, więc myślę, że ma to duże znaczenie na jakość haju. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2020 przez canabisman, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 473 / 29 / 0
Czyli twoim zdaniem kolego jeśli po intensywnym sporcie po trzęsie mnie trochę jak będę smażył to zjesz coś co zawiera cukry tak? Tylko że to samo przychodzi po około 30 min i najbardziej tak mam po odmianie Sativa po Indii co nie mam czegoś takiego Masz 100% racji według mnie to jest moja opinia bo sam to zauważyłem że po intensywnym sporcie a następnie od razu palenie czy smażenie marihuany hi jest bardziej intensywny chociaż na początku jak ktoś jest amatorem jak ja no to wiadomo że może począć ale potem w chodzi taka Euforia taki relaks że uhuhu Tak endorfiny wzmacniają marihuanę przynajmniej na mój organizm jeśli ktoś uważa inaczej to po prostu zrozumcie że każdy ma inny organizm…
Zablokowany
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.