Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 978 / 121 / 0
Jaka odmiane? Ze moonrock? Nie zamawiaj tego w życiu chlopie. Po pierwsze po prostu nie podziala to dobrze, za dwa razy mniejsze pieniądze możesz ogarnąć dwa razy więcej zajebistej sativki z Holandii, czy z Niemiec. I po drugie zamawiać coś ze Stanów jest większy przypal niż z Holandii.

Moonrock to już nie jest palonko tak jak kolega wyżej napisał. Po prostu nie wbijesz tego do lufy i nie zapalisz bo zwyczajnie obudzisz się nastepnego dnia po buszku.

Znajomi w Amsterdamie wzięli w coffiku najlepszego kozaka za ileś dziesiat euro gram chyba, już nie pamiętam. No i jak pytalem to mówili, że słabo, bo po prostu obudzili się po iluś godzinach w ubraniach, normalnie tak jak siedzieli przy paleniu. A moonrock jest jeszcze jeszcze mocniejszy, także nie wyobrażam sobie nawet działania po buchu czysciocha.
  • 473 / 29 / 0
Znam akurat tą odmianę o której napisałeś kolego wyżej i serio mówisz że jak miałbym taką odmianę i napiłbym 100 mg dowa po Izu żebym to wszystko to bym zasnął po prostu czy miałbym jakieś chore akcje typu tętno 200 i proszę mi z obrazować jak ktoś zna tą pink candy z cali :liść: A kolego wyżej ta odmiana o której ja piszę to jest ta sama odmiana co ty napisałeś moon rok czy jak to się pisze
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 121 / 0
Ziomek ciężko się Ciebie czyta, stosuj kropki i przecinki :)

Ciężko powiedzieć jakbyś zareagował, dużo zalezy od tolerancji. Czyli im więcej palisz tym mniejsze ryzyko chorych akcji, a bardziej prawdopodobny sen przy przepaleniu. Ale to czyste teoretyzowanie, takich tematów się po prostu nie pali czystych.
  • 473 / 29 / 0
Kolego ja dużo palę 10 nic rzędu potem robi cztery dni przerwy bo już na dziesiąty dzień palenia rośnie tak tolerancja że muszę spalić Grama więc sam wiesz Sory za brak Kropek przecinków ale mówiłem że korzystam z opcji dyktowania na telefonie.
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12432 / 2418 / 0
Niedawno przeprowadziłem test mojego Big Devil auto x Jack Herrer (pestki znane jako Bid Devil auto XL bodajże).
Zmieliło się bez problemu na bardzo dobrą konsystencję (to był mój najwcześniejszy zbiór w tym sezonie i jest "wycurowany" niemal optymalnie).
Zapach jest delikatny, ale przyjemny - jak jakaś egzotyczna przyprawa / drewno / kadzidło.
Nabiłem standardowe bongo i przyjąłem 2 chmury. Dym delikatny, choć nie aż tak, jak zeszłorocznego Passion'a.
Działanie hybrydowe - zaczyna się od lekkiej euforii i pobudzenia w myśleniu i płynnie przechodzi w rozluźnienie i rozleniwienie.
Tym samym moim najmocniejszym tegorocznym zbiorem został.... karzełek no name. Serio... wyszło tego ze 3 g, ale jak spod lampy. Bardzo oszronione i już 1 mach robi miękko w nogach. Płuca zalewa ten ziemisty smak i jest bardzo grubo przez ok 30-40 minut.
  • 473 / 29 / 0
Od niedzieli nie palę marihuanę przerwa ma trwać do piątku bo jednak nie będę miał wigili z tego co zauważyłem to spadł mi apetyt jedzenie już nie smakuje tak dobrze muzyka mnie tak nie interesuje trochę Spadek motywacji trochę gorzej się śpi tylko tyle. No i lekki Jadłowstręt i brak humoru ale to chyba normalka No i mam jedno pytanie do pana jezusa wiem że ten pan mnie nie lubi bo się tylko tak domyślam ale ostatnio biegam po 5 km jeszcze na rowerze i bolą mnie nogi tak jak miałbym zakwasy więc jak skończę swoją przerwę od marihuany i nadal będę miał takie zakwasy to czy marihuana przyspieszyć regenerację zakwasów
  • 28 / 1 / 0
Panie i Panowje najdeszla wiekopomna chwila, w koncu postawilem nowy namiot ;) Przeprowadzka z 120x60x120 do 120x60x180. Zawsze musialem kombinowac jak kon pod gore zeby sie z wysokoscia krzakow wyrobic. Ten problem mam juz z glowy :D
  • 978 / 121 / 0
Regeneracje zakwasow przyspiesza rozciaganie przed i po wysilku, dieta, goraca woda. Im więcej będziesz się ruszać, tym zakwasow będzie mniej, na początku mięśnie nie sa po prostu przyzwyczajone do wysilku.
  • 473 / 29 / 0
23 grudnia 2020Kochanek Heleny pisze:
Regeneracje zakwasow przyspiesza rozciaganie przed i po wysilku, dieta, goraca woda. Im więcej będziesz się ruszać, tym zakwasow będzie mniej, na początku mięśnie nie sa po prostu przyzwyczajone do wysilku.
. Tak wiem o tym kolegą lub koleżanką ale czy to ma palenie marihuany po wysiłku fizycznym jakiś wpływ na regenerację oto mi chodzi A poza tym jutro przychodzi mi do domu kreatyna oraz spalacz tłuszczu redoks hardcore wszystko naturalne to też na pewno pomoże A tak w ogóle nie mogę znaleźć na tym Forum wątku o kreatynie I Spalaczech tłuszczu czyżby nie ma takiego wątku czy ja jestem już aż tak bardzo ślepy… Jeśli ktoś mógłby podesłać mi link do takiego wątku
  • 282 / 6 / 0
Siemanko wszystkim! Dawno tu nie zaglądałem, aż sentymentalnie się zrobiło :)
Pytanko mam i wierzę, że ktoś tutaj mi pomoże. Mam sąsiada słowaka, który rozumie po polsku nie za dużo, z mową jeszcze gorzej, po angielsku to prawie zero, no i nie możemy się czasem do końca porozumieć %-D
i taką zagwozdkę mam, bo on próbuje mi wytłumaczyć że zawsze palił z czegoś co u nich nazywają "kaczka". (u mnie skąd pochodzę w pomorskim, kaczka to nieduża plastikowa butelka uformowana w specyficzny sposób, kto palił ten wie) no i u nich tam to niby coś podobnego tylko, że z dwóch butelek i za chuja nie potrafi mi tego wytłumaczyć. Ktoś coś?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.