Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12454 / 2421 / 0
^
Takie atrakcje przy zamkniętych oczach miałem po Super Silver Haze - tylko to jest bardziej Sativa.
A odgłosy metropolii (byłem wtedy w Santiago de Chile) powodowały, że te obrazy jakby z nimi współgrały. Pół nocy się z tym męczyłem : ) Zdecydowanie jest to odmiana na dzień i tylko dla wprawionych w boju.

Nikt Ci nie powie, czy kupiłeś syntetyka, czy mocnego naturala. Musiałbyś tutaj sampla wstawić jakimś sposobem ; )
  • 1229 / 180 / 0
Po dwutygodniowej przerwie od zioła słabiutki temat który wcześniej nie klepał niemal wogole zajechał mnie teraz jak Amnesia Ultra Sort xD Wyciągałem szluga z kieszeni zapominając że właśnie go spaliłem :korposzczur: ledwo dotarłem do pokoju a ja zioma zjechałem i miałem jechać wymieniać ten temat

zjarałem tylko 3 buchy

//pisane jednym okiem //

-beczke piwa w brzuchu trzyma a też ma żone

https://www.youtube.com/watch?v=USXrlbd ... WL&index=3

minuta: 3:25 (kurwa ze 4 razy to sprawdzałem)
-
hahahahaha xD

EDIT: Po jakiejś godzinie dorzuciłem 18 bromka i robi się konkret bomba. I jeszcze te draże kokosowe :mniam: Poszła już trzecia paka. Ale ta ostatnia kiepska, te nietypowe draże kśiężniczka, truskawka-jogurt
  • 473 / 29 / 0
Ale się zjarałem tą medyczną trawą Sativa jedną piątą Grama i faza a jest mocno dużo śmiechu z niczego jak dla mnie towar mocne przynajmniej na pierwszy raz
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 26 / 0
Polecicie mi najbardziej psychodeliczne odmiany dostępne w zwykłych sklepach z nasionami?
  • 758 / 140 / 0
@solventsmellover
LSD od barneys farm, to już taki klasyk ale trudna w uprawie wg mni
  • 63 / 7 / 0
25 września 2020Nerwuseq pisze:
Ale się zjarałem tą medyczną trawą Sativa jedną piątą Grama i faza a jest mocno dużo śmiechu z niczego jak dla mnie towar mocne przynajmniej na pierwszy raz
Która dokładnie tak zadziałała rozweselająco?
  • 473 / 29 / 0
Sativa red No 2 :)
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 7 / 0
Na mnie działała psychodelicznie z gonitwą myśli i mętlikiem w głowie. Zdecydowanie wolę hybrydy z CBD lub indiki.
  • 61 / / 0
Cześć. mam 2 pytania
1 chcę zrobić ekstrakcję abv spirytsusem. Ile czasu powinno czasu to leżec w alkoholu ? słyszałem że THC i reszta przez za pomocą alko szybko opuszcza susz.
2 mam charas (żywicę), w jaki sposób najlepiej to skonsumować ? mam vapcapa ale nie wiem czy się do tego nadaje.
  • 38 / 1 / 0
Jeżeli jest to plastelina to raczej vapcap nie powinien mieć z nią problemów, sam wrzucałem hasz jednak mieszałem go wcześniej z suszem by samego nie wrzucać bo nie wszystko może się zwaporyzować.

Kurde ostatnio zamówiłem greenouta pure z allegro i powiem wam, że tak jak sceptycznie podchodziłem do tego tematu to zrobiło robotę, jak normalny susz. Próbował ktoś albo zagłębiał się bardziej w temat ?
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.