Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
On tak ma bo panowie od hodowania dodają mu do stuffu jakieś świństwo :-(
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
Nie ma to jak przyjebać się do kilku zdań napisanych na bani :) a byłem przekonany że jaranie wzmaga cosik takiego jak "tolerancja" a tu proszę... <_<
Jeśli chodzi o powrót pamięci do stanu pierwotnego po odstawieniu mj, to raczej nie ma z tym większego problemu, trwa to troszkę i w zależności od organizmu wszystko wraca do normy. Na moje oko 3-4 tygodnie i jesteś jak rybka ;-)
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Pamięć
Nieprzeczytany post autor: Mistrz »
jak wiadomo jednym z najgorszych efektow ubocznych palenia jest rozjebana pamiec krotkotrwala. osobiscie pale ze 4x/tyg. bardzo czesto jak moja babcia sklerotyczka nie pamietam rzeczy typu czy zamknalem dom (kiedys mi sie to wydawalo niewyobrazalne). czesto zapominam wyrazy lub trace wątek w trakcie mowienia i nie pamietam o czym mowilem. czy po odstawieniu pamiec wraca? jezeli macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane to opiszczie na ile odstawiliscie i czy cos to dalo. moze znacie jakies preparaty ktore mogą pomoc. pytanie do ludzi z jakas wiedzą na ten temat. sam sie domysle ze powinienem odstawic, ale chcialbym wysluchac kogos kto mial/ma podobne problemy.
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
mnie tez to zaczynalo dopadac po codziennym paleniu ale odstawilem na 2 tygodnie narazie i jest coraz lepiej :diabolic:
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Już od tygodnia nie pale, wpieprzam witaminki, lecytyne i mi bardzo pomoga. Zapominać czasami coś zapomne ale niemam już takich problemów z koncentracją.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Mistrz:
czy po odstawieniu pamiec wraca?
No raczej.

Lecytyna i magnez są git. Wysiłek fizyczny pomaga oczyścić organizm i zajebiście odmula.
Aha, jeśli lecytyna, to trzeba zażywać tak z 5g na dobę, nie tyle, ile jest podane na ulotce. I przez dłuższy czas, żeby poczuć konkretne efekty. Ja mam zapas lecytyny na pół roku :cool:
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Jak przez rok paliłem średnio 5x/tydzień to po miesięcznym detoxie pamięć wróciła prawie do normy ;)
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
Mistrz pisze:
czy po odstawieniu pamiec wraca?
odstaw to sie przekonasz;p

takie 2 tyg. przerwy są piękne:D
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
pamięć dziurawa jak ser, niestety jak sie jara to sie ma. matka aż mi kupiła ziołowe tabletki z ginkoboba bo twierdzi ze nieogarnięty jestem i strasznie zapominalski.
Maisssterrr qrwy
  • 369 / 4 / 0
jezyk sie czzsem placze, nie raz dlugo zastanawiam sie nad slowami. Jednak dziury we lbie sa.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.