Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
dodaja tu niektorzy ideologie do cpania..do choroby ktora jest uzaleznienie...kazzdy ma swoj rozum robta co chceta.......
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
P-paranoi pisze:
Pan Prezes pisze:
mam nadzieje żę moje nawiasy was nie wnerwiły ]

Nawiasy nie, ale byki rewelacyjne walisz :-P
Taki to ja już jestem...:D
jak sie spale to w głowie mam matrixa,
w płucach amsterdam,
w sercu Jamajke,
a w dupie policje i głupich polityków.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
wisior pisze:
na kazdego narkotyk inaczej dziala....jednym marycha sie nudzi szybko innych bawi kilka lat...jednych narko wykanczaja szybko innych dluzej....ale wszystkie sa szkodliwe
tak... a moja mama uważa że wszystkie narkotyki są takie sama (że niby nie ma różnicymiędzye grasem, spidem a helem) nie rozumiem jej... :nuts: 8-( :scared: :rolleyes:
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pan Prezes pisze:
P-paranoi pisze:
Pan Prezes pisze:
mam nadzieje żę moje nawiasy was nie wnerwiły ]

Nawiasy nie, ale byki rewelacyjne walisz :-P
Taki to ja już jestem...:D
jak sie spale to w głowie mam matrixa,
w płucach amsterdam,
w sercu Jamajke,
a w dupie policje i głupich polityków.
Rozwaliłeś mnie tym tekstem prezesie , mogę sobie go dać do podpisu ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 802 / 28 / 0
Pan Prezes pisze:
wisior pisze:
na kazdego narkotyk inaczej dziala....jednym marycha sie nudzi szybko innych bawi kilka lat...jednych narko wykanczaja szybko innych dluzej....ale wszystkie sa szkodliwe
tak... a moja mama uważa że wszystkie narkotyki są takie sama (że niby nie ma różnicymiędzye grasem, spidem a helem) nie rozumiem jej... ]

moze jej chodzi o to ze wszystkie prowadza do uzaleznienia...

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Ali32 pisze:
Aloha

Ostatnio miałem wpadkę, mama znalazła w mojej kurtce lufkę i (prawie) pusty worek:)-i trochę przejbane mam, no ale na luzie.
(próbowałem jej tłumaczyć, że nie uzależnia itp.)

Póbowałem z nią rozmawiać na ten temat, ale ona twierdzi że każdy narkoman mówi że to nic takiego, i że od tego się zaczyna. Mówi mi że zaraz zacznę brać inne narkotyki i się stoczę.
Nie ma sie co dziwic ze starsza ma w dupie to co mowisz bo gadasz straszne bzdury ;]
Wielu ludzi zaczynalo od mj a konczylo na detoxie, chociaz nie jest to regula...
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
wisior pisze:
Pan Prezes pisze:
wisior pisze:
tak... a moja mama uważa że wszystkie narkotyki są takie sama (że niby nie ma różnicymiędzye grasem, spidem a helem) nie rozumiem jej... ]

moze jej chodzi o to ze wszystkie prowadza do uzaleznienia...
nie cisnieniuj sie tak.. 'rzucilas' dragi i teraz jest na maksa tylko anty... a jak to bylo przez ostatnie kilka lat. hę?
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
wisior pisze:
okej...okej tobie wystarczy marycha ...ale jest tak ze wiekszosc jak zaczyna od marychy to pozniej ma wizje sprobowac czegos innego(wiadomo ciekawosc..umiem kontrolowac jaranie to inne tez dam rade kontrolowac)
Wisior ma absolutną rację... wiem po sobie i kolegach... zaczyna się od niewinnej lufy a kończy się na 2 bandach sieki dla przykładu...
Turn on, tune in, drop out...
  • 802 / 28 / 0
supravires....rzocam dragi ale od kilku lat jestem swiadoma swego uzaleznienia i jestem anty...to niejest tak ze4 nagle rzocilam dragi i cos mnie oswiecilo...bralam i wiedzialam ze to szajs teraz niebiore i nadal uwazam to samo....

• 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Pan Prezes pisze:
wisior pisze:

o to moja ma całkiem inaczej. wie że próbowałam parę razy mj i w sumie nic nie powiedziała, poprostu przyjęła to do wiadomości :huh: ale jakbym jej powiedziała że RAZ SPRÓBOWAŁAM fety, xtc albo cokolwiek innego to by była niezła jazdeczka. czyli mam szczęście że nie wie że jakieś 2 lata brałam pixy, a półtora roku fetę :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...