Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1147 / 227 / 7
Zauważyłem już wiele razy że serotoninergiki (prekursory, RA, RI) bardzo dobrze łączą się z ziołem, więc postanowiłem założyć ten temat.

Ostrzeżenie: mieszanie releaserów serotoniny (MDAI) z prekursorami (5-HTP) jest potencjalnie niebezpieczne. Zawsze zaczynaj od niskich dawek.
marihuana palona
MDAI 30mg p.o.
5-HTP 60mg p.o.

Bardzo fajne połączenie. Wkręta w to co robimy, muzyka dobrze wchodzi. Tak niska dawka zadziałała bardzo przyjemnie, ale chciałem żeby było jeszcze lepiej, więc po około półtorej godziny dorzuciłem:
MDAI 45mg p.o.
5-HTP 60mg p.o.
cały czas dopalając.

Po kilku godzinach pojawiła się senność ale to uczucie było mniej męczące niż zamułka po samej marihuanie. 200mg NALT + 0.5g PEA dodało trochę energii.

20 godzin od ostatniej dorzutki czuję przyjemne afterglow. Spałem 8h.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3955 / 147 / 0
palenie mj/haszu na schodzacym MDMA to byly jedne z napieknieszych stanow jakie doswiadczylem w zyciu. oczywiscie, chodzilo o poczatki jedzenia MDMA gdy jeszcze nie pojawialy sie 'krzywe loty' i depresja na zejsciu. na samym peaku tez dopalalem ale mj bylo bardziej w tle, wolalem poczekac az zacznie schodzic.
niedojebanie genetyczne
  • 1147 / 227 / 7
[wycięto. dobra niech będzie - surv]
eso pisze:
na samym peaku tez dopalalem ale mj bylo bardziej w tle, wolalem poczekac az zacznie schodzic.
W tle? Zauważyłem coś podobnego. Na silnie działających serotoninergikach, np. 5-MeO-MIPT, 5-MAPB trudno jest jaraniu się "przebić", bardzo szybko zapominamy że w ogóle paliliśmy bo faza jest mało wyrazista. Przy małych dawkach MDAI elegancko się łączyło i obie substancje było czuć :cheesy: podobnie zresztą jak dysocjanty oddziałujące na 5-HT (DXM, MXE).

@eso, próbowałeś pewnie kanna (sceletium) do MJ, daje radę? I jak testy kurkumy?
  • 3955 / 147 / 0
probuje sobie przypomniec ale nie pamietam czy laczylem kanne z mj, natomiast kurkume jak najbardziej polecam, swego czasu codziennie wieczorem spozywalem kilka (5 do 10) gram kurkumy i palilem jointa.
kurkuma zdecydowanie dodaje cos od siebie i chyba nawet lekko wzmacnia dzialanie, moja dziewczyna twierdzila, ze po kurkumie 1 buch odczuwa jak 2.

co do MDMA, fajnie laczyly sie male dawki bedace dodatkiem do jarania, typu 1 czy 1/2 pigulki do niezliczonej ilosci jointow i piwa.

p.s. przypomnialo mi sie, ze laczylem z mj stare kompozycje (2010-2011r.) min. z kanna, damiana i lotosem w skladzie i doskonale sie mixowaly, zdecydowanie polecam mix kompozycji z mj.
niedojebanie genetyczne
  • 1147 / 227 / 7
Kurkuma (3g) + inozytol (dużo... 10g?) + marihuana
Coś pięknego.
Jak pierwsze razy z paleniem. I to nie przez brak tolerki, jedynie tydzień przerwy był.
Stan pod wpływem wydawał się bardziej realny od rzeczywistości.
"Uteraźniejszowienie"
Długo trzymająca pozytywna energia.
Bardzo przyjemne spowolnienie czasu.
Zero zamuły.

Inozytol robi z neuronami serotoninowymi coś podobnego do MXE, i jest to bardzo pozytywny efekt w połączeniu z ziołem.
  • 6157 / 431 / 12
Muszę przyznać – 5-MAPB 130mg + (po 4h) blancik o średniej-większej sile na 3 os. = DANCE MACHINE

Dodało ten piękny luz do ekstazowej fazy, gdyż sama w sobie nie spowodowała ona rozluźnienia. Wszystko stało się interesujące, a że miało to miejsce na imprezie, to taniec okazał się wręcz naturalną formą wyrazu – mogłem tańczyć tak, jak chciałbym mówić. Git, surveilled poleca!
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 299 / 11 / 0
Ja nie wazne co bym nie jadł i tak po 30min od zarzucenia pale bucha, faza wchodzi momentalnie nie trzeba czekać, THC po prostu aktywuje momentalnie faze.
Nie wiem jak smakują empatogeny i serotoninergeiki bez baki, ale z buchem to najlepsza mieszanka, takiego pluszu i rozleniwienia nie ma po niczym innym.
Same MDMA jest dobre, ale dopiero jak bucha przypale jest kosmos.
A jak juz ktos wspomniał, najlepiej jak schodzi faza zapalic, nagle taki strzał energi jakby dopiero co faza się włączyła.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".