Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 10 / 0
@nieoszukujsiee możesz co więcej powiedzieć jeżeli chodzi o przetrzepanie bani? Dorobił się jakiejś nerwicy czy coś w tym stylu takim mixem?
  • 74 / 13 / 0
Cała młodość w oparach dymu i z piwem w ręku, ale teraz wszystko ogarniam życiowo jak trzeba, więc nie ma reguły.
  • 248 / 84 / 0
@biegwsteczrr
Nerwica to jedno, do tego stany lękowe, depresja i różnego rodzaju paranoję. Tyle, że marihuana była mieszana nie tylko z samym piwem, a też z dużą ilością wódki co myślę że to spotęgowało.
Aktualnie musi leczyć się u psychiatry, dodatkowo NIE MOŻE pić wódki i to pod żadnym pozorem, bo od razu siada mu coś na głowę, staje się agresywny, rzuca przedmiotami itp. sytuację.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / 31 / 0
W czasach gdy regularnie piłem alkohol, moim ulubionym mixem było kilka piwek lub kieliszków czerwonego wina do jointa/wapka.
  • 3 / / 0
Jak dla mnie to połączenie nigdy nie kończyło się dobrze. No może gdyby wypić faktycznie 2 piwka jak niektórzy piszą to może byłoby to inplus, jednakże najfajniejsze ziołowe tripy były wtedy, gdy nie pojawiał się u mnie alkohol. Wtedy zwykle wchodziło euforyczne działanie i miła fazka.
Niestety w połączeniu z alko często kończyło się to dla mnie zabetonowaniem się na kanapie i uczuciem ogólnej zmuły.
  • 19 / 1 / 0
Chyba najpopularniejszy miks xD, ale dużo zależy od kolejności: jeśli najpierw palę, to mialem ochotę tylko na niskoprocentowe (np. browar) i wódy juz nie ruszalem. Z drugiej strony jeśli zaczynalem od wódki/whisky, to nie ma zmiluj! Aczkolwiek w tym polączeniu (najpierw alko potem ziolo) mialem kilka niefajnych doświadczen (rzyganie, urwany film itd.), w drugą strone tak nie dzialalo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.