ODPOWIEDZ
  • 312 / 12 / 0
5-[2-(metylamino)propylo]benzofuran
http://en.wikipedia.org/wiki/5-MAPB

Siemano.

Ma ktos doswiadczenie z 5-MAPB? Z godzine temu zarzucilem 100mg oralnie i zaczyna sie robic ciekawie. Opisze cos wiecej jutro.

dodano strukturę - 909
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 2 razy.
moor1992
  • 2334 / 9 / 0
Mhmm...
najbliżej temu do MDA z tego co szamałem. Coś pomiędzy tym, a 6-APB.
150mg niszczy suty i głowę. Euforia łeb rozpierdala. Do tego wizuale w deseń tych po MDA, peak ze 2h, ale całość działania z 8. Jadłem brązowy proch, ciemniejszy od tego 6-APB, co jest na rynku.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 162 / 4 / 0
Zarzucilem 125mg tabsa okolo 50min temu poki co naszly mnie w huj zimne poty nie wiem czy to spowodowane jest substancja czy poprostu dziwny zbieg okolicznosci
dam znac pozniej co i jak :D
  • 135 / 8 / 0
Własnie jaki powinien byc prawidlowy kolor tej substancji?? Bo zapach i 'konsystencja' chyba nie roznia sie niczym od ninnych APB dostepnych na rynku.
Ja rowniez spotkalem sie jedynie z tym lekko ciemniejszym od 6-APB.
  • 162 / 4 / 0
Euforia trwala u mnie kilka minut I wydawala sie bardzo naturalna czuje ze efekty nie byly w pelni zadowalajace z powodu mixu 6 I 5 dwa dni wczesniej.
Speed dosc odczuwalnnie slabszy od tego na 5apb I myslenie wydawalo sie takie w miare trzezwe
Bede musial sprobowac kiedys jeszcze raz po dluzszej przerwie
  • 312 / 12 / 0
Mocny skurwysyn z tego dziela. Euforia mocniejsza niz po APB, dzialanie nawet w porzadku. Mocna stymulacja, brak wizuali, jedynie lekkie tracing no i oczywiscie headspace typowy dla "roll'a". Stymulacja glownie psychoruchowa, potrzeba wyginania konczyn, niemoznosc usiedzenia w jednej pozycji, bez zadnego speeda jak po fecie. Ogolnie euforia byla fajna, blisko do MDMA, chociaz nachodzila falami, a czesciej bywalo tak nijako. Brak zjazdu, zasnalem bez problemu, ale dopalalem mj co jakis czas.

Lepsze niz APB w moim odczuciu, a gdyby nie ta stymulacja i euforia utrzymujaca sie przez dluzszy czas, to mozna by mowic, ze mamy legalna alternatywe dla MDMA. Narazie jeszcze nie ten poziom, ale coraz blizej.

Ocena 7.5/10
moor1992
  • 1037 / 10 / 0
A jak wygląda sytuacja z empatią po tym? Większa czy mniejsza niż po 6-APB?
  • 135 / 8 / 0
synapse pisze:
a gdyby nie ta stymulacja i euforia utrzymujaca sie przez dluzszy czas, to mozna by mowic, ze mamy legalna alternatywe dla MDMA. Narazie jeszcze nie ten poziom, ale coraz blizej.

Ocena 7.5/10
Że euforia utrzymuje sie przez dluzszy czas to chyba dobrze? Czy źle zrozumialem?
  • 2334 / 9 / 0
U mnie raczej mniejsza empatia. Euforia na porównywalnym poziomie, psychodela większa. Jak już mówiłem- bardziej w stronę MDA niż MDMA.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 981 / 6 / 0
czy jest sens wciagac 150 mg nosem ? jak bedzie słabo to dorzucic dropsa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.