ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Hej,

Proszę o wypowiedź osoby doświadczone z tą substancją.

Czy warto zarzucić na imprezę? Jak wygląda sytuacja z halucynami, występują? Jeśli tak czy są mocne? Wolałabym zachować jednak w miarę trzeźwość postrzegania.

Jeśli polecacie, to jakie dawki dla osoby która nie miała z tym jeszcze kontaktu? Waga 63 kg. Chciałabym w miarę dobrze się bawić.

Szukam czegoś podobnego do MDMA, jednak ze względu na trudną dostępność dobrej jakości tej substancji rozglądam się za czymś innym.
  • 6 / 1 / 0
Bardzo mocno polecam 5mapb do sexu. Czujesz miłość do całego świata, wszystko staje się takie piękne i sexowne :) podniecenie jest ogromne! Człowiek staje się rozmowny, porusza tematy których się wstydził, mówi o tym co siedzi w środku. Stajemy się bardziej tolerancyjni i otwarci na propozycje. Pobudzenie nie jest jakieś duże. Raczej po tym uprawia się namiętny, erotyczny sex niż zwierzęce pie... :) Chche się przytulać, rozmawiać, pieścić..opowiadać sekrety.
To, że zaczyna działać czujemy po brzuchu, robi się gorący. Do 1 godz. towar będzie załadowany. Zabawa trwa do 6-8h ! chociaż po odpoczynku chce się jeszcze. Pozytywny efekt czuć przez ok 24 h - oczywiście w mniejszym stopniu. Nie ma ostrego zejścia, zdenerwowania. Wręcz przeciwnie.
Co najważniejsze - nie ma problemu ze wzwodem. Można się bzykać i bzykać. Odczuwalna jest natomiast większa tolerancja na ból ;)

Problem jest ze znalezieniem dobrego sortu. Wiele osób myli 5mapb i 6apb. Vendorzy też lubią zrobić w jajo - wynika to z różnicy cen, a zbliżonym działaniu.

Kiedyś znalazłem idealny sort - kolor biały, ale jak kupiłem kolejną porcję już miała kolor beżowy i nie była tak fajna - wręcznie dawała wogóle euforii.

Nie borę tego często, suplementuje się, nie przyjmuję innych substancji - więc tolerka jest ok. Ważne żeby przed 5 mapb nie najadać się.
  • 9 / / 0
@figosfagos

W jaki sposób dawkowałeś? U vendora jest cena 50€ za gram więc mam nadzieję, że nie prześle mi kiczowatego towaru…

Czy faktycznie zadziałało cokolwiek to u Ciebie psychodelicznie? Wykręcało morde? :)
  • 6 / 1 / 0
Dawkowanie tylko oralnie. Tak, cena nie jest niska, ale takie uroki. Dlatego sam obawiam się czasami o podmiankę z 6apb.
Psychodelicznie raczej nie.

Nie miałem żadnych zwigów, ani nierealnych wizji. Wszystko było realne, wręcz dobrze rejestrowałem to co się dzieje. Po prostu wszystko było cudowane, cukierkowe a partnerka była bardziej otwarta niż zwykle ;)

Było tak fajnie, że chciałeś delektować się każdą sekundą i nie wiesz kiedy minęło pół nocy :) Nie chciałeś, żeby ten pozytywyny nastrój trwał wiecznie ;) Jeśli chodzi o szczękościsk - tak był, ale nie jakiś wielki. Dodatkowo ogromna suchota w ustach i efekt mlaskania hahahah
Co do moich spostrzeżeń, najlepszy kolor to biały - oczywiście proszek. Żadne szare, beżowe. Biel jak w skarpetach Chajzera!

cut

Dodano akapity + wycięto informacje mogące pomóc w odnalezieniu vendora. Na ten temat dyskutujemy tylko w S+
  • 68 / 16 / 0
Można to dalej zamawiać do Polski?
  • 751 / 111 / 0
po bardzo pozytywnym zapoznaniu się z 6apb planuję rozdziewiczyć tego furana, ale niestety zamiast prochu będę miał pillsy 50mg (sort od kosmity)

czy ktoś ma doświadzenie i podpowie jak je dawkować? Przy moich gabarytach 185/90+ 6apb mi podchodziło na jedną wrzutę tak circa 160-180mg, tutaj sam nie wiem, bo czytam różne opinie na forach (psychonaut nadaje że 100+ jest juz poza skalą, a tutaj na H widzę wpisy o wpierdalaniu 160 na raz)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 751 / 111 / 0
06 marca 2015serotoninowy pisze:
Nie polecam brazu od tych z lasu nie warte tych pieniedzy... Edit. okolo 180mg pozamiatalo jednak polecam w chuj
ahaha śmiechłem w chuj, "ci z lasu" mieli ogólnie dobry towar tylko czasem dziwne maniany odwalali, dobre czasy..

ja się dzisiaj zapoznaję z piątką, poszło 80mg na start przy wadze 90+ i wcześniej wypitych 3 piwkach, pewnie trochę mało t+2 zrobię redose 100-120 w zależności od sytuacji. Albo i nie.

Ogólnie lektura tego wątku jest dziwna, albo 5-MAPB jest św. graalem euforii albo nic nie wartym gównem, podejrzewam, że wiele zależy od komentującego end usera i jego ogarnięcia, a patrząc ile osób to z nieznanych blizej powodów pchało w nochal pozostaję optymistyczny jeśli chodzi o dzisiejsze badania, bo 6-APB było piękne
  • 1 / / 0
Dobrze wspominam substancję, jeszcze z czasów sprzed delegalizacji. Swego czasu moja ulubiona. Taki mój "wonder drug" :D Czy jest jeszcze możliwość na dzień dzisiejszy dostania gdzieś w świecie dobrego sortu mapbki? Jak sprawa wygląda w Czechach? Większość czasu w roku spędzam właśnie w CZ
  • 751 / 111 / 0
to jak z tym dawkowaniem było? fumarate biały śnieżek - tak sobie myślę, że 2 x 100mg na 90 kilowego zawodnika będzie spoko? czy zacząć niżej na wszelki wypadek? Wcześniej miałem do czynienia tylko z tabsami 5mapb, za to szósteczkę wsypywałem konkretnie po 200mg
  • 6 / 1 / 0
jak macie z "chodzeniem do siebie" po 5 mapb? Macie tak, że przez kolejne 2-3 tygodnie jesteś rozkojarzeni, macie problem z pamięcią krótkotrwałą, macie problem ze skupieniem się?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.