ODPOWIEDZ
  • 78 / 1 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: styrnal1990 »
Coś więcej byś napisał :-P ile sniffowałeś. Jaki wjazd i ile to trwało?
  • 348 / 9 / 0
5-MAPB sniff
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
Sniffowałem około 50mg, białego, lepiacego się sortu. Myślałem, że nie dam rady wszystkiego dociągnąć, bo tak boli nos, przy czym dodam, ze etketamina czy EPH przy większych ilościach nie były nawet w połowie tak nieprzyjemne. Weszło po 10minutach dając na 2-3min uczucie strasznego nieogaru, potem całkiem miły peak przez jakieś 45minut i kolejnych 45-60min wyraźnie słabszych i szybko opadających efektów. Źrenice pozostawały rozszerzone przez jakieś 10 godzin od sniffu, a później nie wiem, bo wypiłem ok 100mg 6-APB z jakimiś mało znaczącymi resztkami 5-APB i 5-MAPB. Podziało bardzo miło.
Ogólnie nie polecam sniffu,krótko, gorzej niż oral i bardzo nieprzyjemne samo wciąganie.
  • 310 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: lufarulez »
5-MAPB :heart: :heart: :heart: Jedzone 2 razy(oba z dziewczyną) : próbka 75mg sniffem - ekstra euforia, boski seks.Druga próba ok 400 mg snifem na 3-4 razy w ciągu 4-5 h Seks Seks Seks oprócz tego EUFORIA ;-) Ogólnie najlepszy benzofuran na rynku, 100razy lepsze to od MDMA jednak substancja nie daje nachalnej euforii jak bk dla tego nie nadaje sie do samotnego zarzucania natomiast z ukochaną i/lub przyjaciółmi na jakimś wypadzie jak najbardziej :-D
  • 78 / 1 / 0
Szybkie pytanie czy jak teraz zarzuce ok. 18 powiedzmy 50-70 mg sniffem czy okolo 22 da sie komunikowac z osoba trzezwa? Tak zeby sie nie zorietowala? Pytam o zachowanie nie wyglad fizyczny.
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: feelon1 »
da sie
  • 3206 / 175 / 0
lufarulez pisze:
5-MAPB :heart: :heart: :heart: Jedzone 2 razy(oba z dziewczyną) : próbka 75mg sniffem - ekstra euforia, boski seks.Druga próba ok 400 mg snifem na 3-4 razy w ciągu 4-5 h Seks Seks Seks oprócz tego EUFORIA ;-) Ogólnie najlepszy benzofuran na rynku, 100razy lepsze to od MDMA jednak substancja nie daje nachalnej euforii jak bk dla tego nie nadaje sie do samotnego zarzucania natomiast z ukochaną i/lub przyjaciółmi na jakimś wypadzie jak najbardziej :-D
nie miałeś problemow ze wzwodem?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Jak wyżej pisałem próbowałem niewielkiej ilosci 5-MAPB dokładnie niewiem ile ponieważ uszkodziła mi się waga ale wydaje sie że ok. 50, 20, 40 mg w odstepie co pół godziny bo efekty były niezadowalajace. Ze sniffem nie ma problemu. Od razu poczule rozleniwiebie, nieprzyjemny nieogar. Po ok 15 min zaczelo sie stabilizować ale przyjemnosc byla nie zs duza bardziej pojawialo sie zdenerwowanie że to nie po kolejnych dwoch dorzutkach bylo troche lepiej. Nie ns to liczylem ale do testow mam jeszcze 900mg
  • 16 / / 0
A ja, zakupiłem od znanego vendora i podałem150mg w kapsie, po 20 min taki leciutki błogostan. Myślę sobie, zaczyna wchodzić. 5 min. później, rozpoczął się zanik błogostanu. Więc podałem kolejne 100mg też w kapsie. 10 min później znowu ten anemiczy błogostan, tyle że teraz to dobre 10-15 min trzymał. Wniosek, albo coś źle podałem, albo ten odczynnik jest do dupy dla mnie. Chodź nie do dupy, bo tamtędy to już wogóle nie wszedł. Do niczego.
  • 329 / 5 / 0
5mapb <3 "mefedron naszych czasów" Przy podaniu per nos jest dość mocny nieogar na początku, śluzówka poturbowana, nos zapchany, euforia zalewa ze wszystkich stron, empatia na wys poziomie, POLECAM!!! Najciekawszy z benzofuranów jak dla mnie. Genialnie łączy się z syntetycznymi kanna, najlepiej z AMką, kodeiną.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 78 / 1 / 0
Dziś kolejny test... ok.80 mg także sniff. Dam znać jak działało. kolejne próby będą już oralem. Do tego siedza sam przed kompem więc może s&AMP;s nie takie jak powinno być.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.