ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Myślicie ,że jest szansa aby się 5-MAPB pojawiło na ulicy w pixach ,coś mi się obiło o uszy ,że 6-APB się tak kiedyś pojawiło
  • 539 / 35 / 0
Były piksy na 5-MAPB, były na 6-APB, były nawet na 3-MMC, może jeszcze krążą gdzieś w obiegu, ale podejrzewam, że nikt ich już nie produkuje/nie sprowadza po delegalizacji
  • 1472 / 26 / 0
5-MAPB zmieszane z MDMA ,opisywałem kiedyś ten mix

takie pixy były by prawdziwym hitem ,nawet większym niż mefedron i chyba były by to najlepsze piguły na świecie
  • 466 / 10 / 0
Emce pisze:
5-MAPB zmieszane z MDMA ,opisywałem kiedyś ten mix

takie pixy były by prawdziwym hitem ,nawet większym niż mefedron i chyba były by to najlepsze piguły na świecie
jak dla mnie ZS gwarantowany,
  • 1472 / 26 / 0
Może kiedyś syntezują bk-5-MAPB ,sądzę ,że mogło by być tak samym hitem jak metylon
  • 46 / 5 / 0
Nie wiecie czy bezpiecznie i efektywnie będzie 5-MAPB połączyć z 3-MMC (bo nie chcę psychodeli i latających oczu) , np. razem przyjęte 100 mg mmc i 100 mg 5-MAPB. Mmc wejdzie trochę wcześniej i przygotuje mnie na wejście -5mapb. Poza tym może udałoby się znacznie zmniejszyć falowanie fazy.
  • 448 / 14 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: Uriel1 »
Pozwolę sobie zacytować:
Dzierzba pisze:
Miksowałam 110 mg 5 MAPB z 200-300mg 3mmc i polecam, bo zazwyczaj same benzofurany mnie zamulają, a jak ze dwa razy wciągnę krechę to jest absolutnie w porządku i euforia rozjebuje mózg. Nawet jak zeszło to udało mi się bez większych problemów zasnąć. Bez żadnych efektów ubocznych na sercu ani nic
Oczywiście ostrożności nigdy za wiele. Moim zdaniem miks 5mapb+3fa jest bezpieczniejszy i przy tym zajebisty
  • 623 / 44 / 13
Siema może ktoś porównać zapach 5-MAPB do MDMA? Czy zdarzyła się komuś sytuacja, żeby policyjny pies wyczuł przy nim jakiś benzofuran?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1676 / 106 / 0
Emce pisze:
Może kiedyś syntezują bk-5-MAPB ,sądzę ,że mogło by być tak samym hitem jak Metylon
po raz 573847 jestna rynku bk-mapb
kolejek nie widac
szalu tez nie ma
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
No niby jest, ale mało sklepów go ma w ofercie i wychodzi dość drogo. Możesz coś powiedzieć o samym działaniu bk5mapb. Znasz kogoś kto testował?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.