ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
Nie zajmuje sie logistyką w dość duzej firmie. Jak trzeba to zdarza mi się wózkiem widłowy jeździć. Ale z tym raczej nie powinno byc problemu ;)
  • 4894 / 853 / 0
Ja bym wzial na luzie to 100mg brazowego to nie duzo mnie by nawet nie porobilo. Ja po 5mapb klade sie spac i spie normalnie zadnego zjazdu tez nie mam i na drugi dzien funkcjonuje normalnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
No muszę przyznać , ze spodziewałem sie czegoś innego. Euforia trwała bardzo krótko. Po słuchałem chwilę muzyki i rozmawialem z godzinę przez tel z dziewczyną. Ogolnie muszę powiedzieć, ze było "slabo". Zasnąłem przed 23 i wstałem bez problemu po 5. Czy spożycie ok 50 mg hometa kilka dni wcześniej moglo miec wplyw na fazę po 5mapb?
  • 66 / / 0
ogólnie ten brązowy jest d. słabszy i gorszy w doznaniach od białego, ale po mimo tego powinno to trwać zdecydowanie dłużej, więc mogło mieć jakiś negatywny wpływ, ale to tylko moje przypuszczenia...
  • 4894 / 853 / 0
Nie powiedzialbym u mnie po tym brazowym trwalo to tez tak max godzine z czyms i po wszystkim, nie warto tego brazu zamawiac i tyle.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 405 / 26 / 26
Biały, śnieżnobiały puder zawsze był bardzo dobrym sortem. Całość zamykała się w 4-5 godzinach, gdzie przy 100mg po 3 godzinach było bardzo wyraźnie czuć działanie.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 275 / 4 / 0
posiadałem biały sort oraz taki brązowawy- na moje oko brązowawy to jakieś 60-70% mocy białego.
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
100mg białego bez żadnej tolerancji działało ponad 8 godzin %-D

Wiadomo, że pod koniec już nie aż tak jak po tych ~3 godzinach, ale dalej było bardzo wyczuwalne działanie.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
załadowane 150mg piątki oralnie skutkowało nieogarem przychodzącym jakby falowo, klatkowaniem obrazu- kto próbował ten wie ;) ogółem bardzo przyjemna substancja na imprezki, tylko minus taki, że mix z alkoholem mega urywa film ;(
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
To jak to w końcu jest, bo jedni piszą że rozleniwia, drudzy że na imprezy idealna? A ja chciałbym sobie zarzucić na kanapową fazę, dobra muzyka i chilllll :)
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.