ODPOWIEDZ
  • 581 / 91 / 6
@Jobsons20 To zwracam honor. Zmartwiłeś mnie chłopie, nie widziałem tych wątków. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że oni mogli nawet nie jeść 6-APB (pewnie jedli, nie ma pewności). Jebana prohibicja... Pytanie jeszcze czy to benzofurany spowodowały, czy wywlekły tylko na wierzch i jaki wpływ na to wszystko miała początkowa zła diagnoza i przepisane leki. Jak na wzorowego ćpuna przystało, więcej tego nie jem. Oczywiście jak skończę już zapas %-D
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1817 / 106 / 0
jasne ze 5mapb jest podobne to amfetaminy pod wzgledam dzialania ,tylko 5mapb jest gownem 10 razy gorszym.O gustach sie nie rozmawia,ale dla mnie wszystkie RC to szajs jakich malo,ja po prostu nierozumie jak mozna w ogole porownywac amfe/MDMA/meth do tych cienkich,daremnych i psychozogennych RC ,dla mnie to jest profanacja.Niewodrebniam zadnych benzosruranow czy ketonow bo to jest jedno wielkie GOWNO dla mnie i tyle.dobrze ze za niedlugo sie skoncza te podniety gimbazy tymi gownami.przinajmiej wam troche psychika od tego szajsu psychozogennego odpocznie.
  • 63 / / 0
Szkoda ze dla Twojej psychiki nie ma już ratunku eliot. Najpierw porównujesz amfetamine do 5mapb pisząc ze jest to podobne pod względem działania a później pierdolisz o tym ze porównywanie tych substancji to dla Ciebie profanacja. Profanacją to są śmieci które wypisujesz. Napisz mam tutaj wszystkim o podobieństwach w działaniu amf/5mapb bo wszyscy jesteśmy ciekawi co uważasz poprzez określenie "podobne".
  • 1817 / 106 / 0
chodzi mi o to ze ogony profil dzialania jest podobny,tylko amfa jest 100x lepsza,dziala mocniej,dluzej i stabilniej.Mialem wlasnie to na mysli mowiac lepsza.przeciez alfa i meth tez dzialaja podobnie,bo obie sa stymulantami i w tym sensie obie pobudzaja.Tylko ze to wszystkie podobienstwa miedzy nimi bo meth-a zostawia alfe o 3 dlugosci z tylu.Pod wzgledem jakosci fazy,jej stabilnosci,braku psychoz przy odpowiednio ktotkim stosowaniu,jakosci samej fazy,czystosci i klarownosci mysli.Wiec podsumowujac to ze profil ogolny jest podobny bo obie sa stymulantami to diabel tkwi w szczegolach a te szczegoly w tym przypadku sa dzialaniem kluczowym rozniacym obie substancje i stawiajacym 5mapb/alfe i inne RC gowna daleko w tyle za meth/amfa/MDMA.Rozumie ze taki ktos jak ty nie jadl nic poza gownianym 5mapb/alfa/3mmc /pentedronem ,no ale to juz nie moja wina.Wiec nie masz pojecia o czym piszesz.
  • 63 / / 0
Człowieku skończ robić z siebie pośmiewisko. 5mapb nie jest stymulantem. Tak samo nie jest nim MDMA. Nie mam zamiaru więcej wdawać się z Tobą w dyskusję póki nie ogarniesz swojej mózgownicy.
  • 1817 / 106 / 0
jasne ze 5mapb i MDMA to sa stymulanty.
  • 1342 / 48 / 0
W zasadzie to tak, ale nazywanie ich stymulantami jest bardzo nieprecyzyjne. Są to emaptogeny. Wyjdź już stąd człowieku.
SESH
  • 2334 / 9 / 0
KokoDżambo pisze:
5mapb nie jest stymulantem. Tak samo nie jest nim MDMA.
A czemu to niby? Obydwie te substancje potrafią całkiem mocno stymulować, także powiedz mi dlaczego nie nazwać ich (również) stymulantami? Jedyne empatogeny jakie przychodzą mi do głowy, które tego miana mogłyby nie otrzymać, to MDAI i brefedron.
Co prawda profil działania amfetaminy, a MDMA i 5-MAPB jest zgoła odmienny, także eliot pisząc "chodzi mi o to ze ogony profil dzialania jest podobny" albo pierdoli bzdury jak zwykle, albo może na jego przeoraną głowę rzeczywiście całkiem inne narkotyki działają już podobnie. Kto wie?
  • 276 / 1 / 0
Ja po MDMA dostaje sporej stymulacji, ale bardziej fizycznej. po 5M włącza się leń podobny jak przy Brefie.
  • 63 / / 0
Tak wiem. Pisząc ze te substancje nie są stymulantami źle się wyraziłem. Oczywiście do tej grupy również je zaliczamy. Jednak są to empatogeny i tak jak wcześniej pisałem - profil działania mają całkowicie inny niż typowe stimy jak amfa czy metamfetamına
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.