5 Apb (100mg +....200 dorzucone po godzinie, glupota jak chuj) - zespol serotoninowy plus 4 dni klucia w klatce piersiowej
6 Apb (125 mg) zwalki brak
6-ABP 125-150mg nigdy nie miałem zwały po tym, raczej czułem się świetnie przez następne dni
kwestia osobnicza ;)
wrzucajcie NORMALNE dawki po długich odstępach czasu i zawsze powinno być git ;)
Myco-Maniac
dzojstik pisze:Warto do tego dodać 2-fma ? Byłbym wdzięczny za rady, jak ma to mocno wjechać na psyche / serce to podziękuje.
tylko bardzo prosze ostroznie i powoli z dawkowaniem. :finger:
life tastes great pisze:Będzie mocniej?
Co do głównego pytania to jeżeli efekty będą mizerne to warto dojadać. Ostatnio trafił mi się jakiś słabszy sort piąteczki i trzebabyło go przerobić więcej.
Emce pisze:110 mg to jak kawka jak brac benforunary to 250-300 mg :-)
Jak masz dawac takie rady to lepiej nie pisz wcale. Kolezanka wytrawna w boju w roznych smakolykach po 170mg oralnie dostala ZS. Dobrze ze w miare ogarnialem i mialem 'lekarstwa' w razie 'W'.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.