Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 66 / 0
Mordeczki, w urodziny mojego ziomka, rok temu, znalazłem mak. Po równym roku, też w jego urodziny, mak. Nieźle jaja co xd. Żeby nie było że post jest offtopem, spotykacie się z otwierającymi się makówkami? Czy są mocniejsze, słabsze od rozpowszechnionych, zmodyfikowanych genetycznie makulcuf co się nie otwierają?
  • 16 / 2 / 0
czy maku naprawde nie da sie uprawiac w doniczce? z ogrodnictwem nie mam kompletnie nic wspolnego. Czy nie daloby sie hodowac w domu i zbierac caly rok a nie czekac do nastepnej wiosny?
  • 2595 / 541 / 0
Kto powiedział, że się nie da? Problem w tym, że jeśli rezultaty uprawy miałyby być wykorzystane, to musiałabyś mieć bardzo dużo doniczek i bardzo dużo miejsca na te doniczki ;)
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2012 / 83 / 0
W doniczce bardzo łatwo je zabić, potrzeba wprawy. Przesuszysz - dead, przelejesz - dead. To nie konopia że wytrzyma 2 tygodnie w suchej ziemi. Na podwórku korzeń wpierdala się bardzo głęboko i sam sobie czerpie. W domu całkiem co innego.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 24 / 1 / 0
Na necie widzialem sporo ogłoszeń z nasionami maku lekarskiego. Legit? Czy jest możliwe po prostu wysianie w naturze oczywiście po researchu w możliwie korzystnym i ustronnym miejscu? Miał ktoś kiedykolwiek sukces z taką akcja czy raczej szkoda czasu? Nie mam warunków niestety, praca i inne, by zająć się tym poważniej.
Ale skoro mąki można spotkać w naturze, to chyba rosną w naturze, nie? 🤔
Jestem pewien że informacje co do odpowiednich warunków i całej reszty znajdę już na forum, więc pytam jedynie ogólnie czy to nie strata czasu
  • 24 / 1 / 0
No i druga sprawa, czy ktoś robił kiedyś PST z nasion maku lekarskiego z jakiegoś webszopu z ziołami itp?
  • 53 / 13 / 0
Cześć. Czy wy też nie możecie wejść na PST - KUPNO maku VOL. 5 W dobie kryzysu? Od paru dni wyskakuje mi że przeciążone serwery.
  • 17 / / 0
Czy te brązowe nasiona maku lekarskiego można też jeść jak ten niebieski ze sklepu?
To jest chyba przeznaczone do siewu więc może zaprawiane czymś i nie bardzo można? Chodzi mi o mak jako źródło papaweryny
  • 3245 / 617 / 0
Główny inspektorat sanitarny ma zalecenia co do maku podczas nadchodzących świąt, wpiszcie w wyszukiwarce GIS mak, bo nie wiem które strony mają najlepsze artykuły.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Co tak tu cicho idzie sezon mordeczki
U mnie już grubo ponad 50 sztuk wyszło każdego dnia coraz większe powiedzcie mi ile tak średnio że 100glowek wychodzi wam latexu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).