Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
02 czerwca 2024donkarlos9 pisze: Siemka. Powiedzcie, co zrobiłem źle? z 30 maków (głowek i 10 cm łodyg), dodając cytryny (3 całe na garnek), 20 minut gotowałem wywar. i jestem uzależniony od opio, chciałem lekko zabić skręta. alemiałem skutki typu, zmienił mi sie dźwięk w uszach, niepokój duży, negatywne myśli. utrzymywało się to cały dzień. Pomocy!
No nie wiem.
Ale nie dałeś też odrobinki octu.
Swoją drogą, poobcinałem główki z łodygami, i zostało mi sporo łodyg z liśćmi.
Jest sens to tuszyć jeszcze raz ?
I czy z raz zrobionej makiwary można zrobić ja jeszcze raz zalewając te same makówy ?
Nie pytaj czy drugie gotowanie ma sens. Zagotuj.
Są to (zgaduje, że kultywowane latami), sadzone przez pewną babkę maki.
Otwierają się same, czyli to stara odmiana, żadne modyfikowanie genetycznie, NO GMO. Jak myślicie, ile w takich maczkach może być morfiny na gram słomy? Z doświadczenia, lepiej was klepały takie, starodawne odmiany, czy takie co się nie otwierały same u góry podczas dojrzewania. Zważę w domu masę słomy i zobaczę, czy warto się bawic czy przetrzymać aż tolerka spadnie.
BTW, mogę pokruszoną słomę trzymać w słoiku, czy mi zgnije?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem