ale jesli nie bierzesz ssri, jest git.
a, jak cos to melisa podobno jest nic nie warta do wapo, ktos tak gdzies pisal ze traci swoje wlasciwosci psychoaktywne.
co do mulungu to wydaje mi sie, ze byloby fajne, ale musialbys dobrze temperature dobrac..
nie testowalem jeszcze innych ziol w wapo takze tyle moge powiedziec. pozdro
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Spirytus najlepszy
Jakies mixy czegoś z czymś ale co serio działa a nie placebo
Oatatnio stosuje 5mg melatoniny z chmielem i waleriana i cos tam pomaga bo szybciej zasypiam okolo 30min max
Wcześniej to i 2h szlo się męczyć i budzenie w nocy co godzinę.
Teraz zdarzy mi się raz czy dwa. Także progres jest.
A Wy jakie macie sprawdzone sposoby?
Obniża kortyzol, cukier we krwi, ponoć ma działanie antyrakowe, boostuje testosteron, pomaga redukować stres, a co za tym idzie - jako ogół, ułatwi rzekomo zasypianie i jakość snu.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.