Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć!

Jestem nowy, szukałem tematu ale nie znalazłem, dlatego założyłem konto.

TL;DR
Czy to jest legitny produkt i jak bardzo jest szkodliwy?
https://www.microdosebros.com/store/atlantis

Wszedłem w posiadanie tych trufli, chciałbym je zażyć ale czytałem tu i tam, że grzyby (czy też trufle? Wszak trufle to grzyby) mogą zostawić po sobie ślad jak sanek płoza no i trochę się cykam. Macie jakieś doświadczenie z nimi? Jaka dawka jest "czilowa"?

Pozdrawiam rodziny
  • 3 / 1 / 0
Hej, produkt jest legitny. Kupiłam takie stacjonarnie w innym kraju. Jest to część grzyba która rośnie pod ziemią. Bardzo nieprzyjemny bodyload który trwał ok. 20-30 minut. Nie jest szkodliwy. Smak obrzydliwy, wg mnie jak mieszanka ziemi, orzechów, stęchlizny. Bardzo słabe doznania wizualne. Na opakowaniu masz napisane by nie jeść więcej niż jedno opakowanie i nie mieszać z alkoholem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.