Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
to 1g mab chminacy na ile podkladu wkoncu najlepiej robic dla doswiadczonego palacza?? myslalem nad 1:20
  • 7 / / 0
Wlasnie, na ile podkladu teraz robic? Kiedys 1:20 potrafilo mocno karac :p sort lesny :D
  • 7 / / 0
Ktoś obeznany z chiminacą mógłby powiedzieć ile podkładu na gram dla nowicjusza? Widzę, że temat stoi i sporo pytań tego typu, a żadnej odpowiedzi.
  • 400 / 4 / 0
ja robie 1/25 i ludzie zadowoleni xd
kazik333@tutanota.com
  • 141 / 33 / 0
Z przykrością informuję o planowanej delegalizacji odczynnika ADB-CHMINACA.

Źródło
Plan nowelizacji Ustawy - 2016/2017
  • 492 / 16 / 25
Nikt za tym płakał nie będzie, MMB bije to na łeb na szyje.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 71 / 1 / 0
Nie wiem czy to był dobry pomysł, ale zrobiłem maczanke na tytoniu 0.8g na 20g. Buch nie powali?
  • 1169 / 52 / 0
Spal ilość wielkości połowy główki od zapałki na start.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Dostałem tego odrobinę wraz z informacją, że przy przepaleniu nie ma raczej problemów i po prostu się usypia. Po przeczytaniu tego wątku nabralem nieco ostrożności, ale i tak postanowiłem spróbować. Nie miałem jak zrobić maczany w danych warunkach, więc do wykonanej na szybko lufki wrzuciłem kawałek sortu wielkości ziarnka piasku. Wciągnąłem odrobinę dymu i niemal natychmiast ją wypuściłem. Rozegrała się kara w 3 aktach

Akt I: Poczułem szybko, że będzie mocno więc nalałem sobie piwa, aby w razie czego móc nieco wytłumić kanna. Oddech i serce zaczynają momentalnie przyspieszać. Całe ciało drży, a głowie tworzy się szum.

Akt II: Wszystko narasta, czuje bardzo silny wjazd na serce i zaczynam nieco panikować. Pochłaniam alkohol, który jednak w żaden sposób nie chce pomóc. Zaczynam słyszeć jakieś dziwne dzwięki, jak kapanie, trzaski i wyładowania elektryczne. Wizja klatkuje, a mi wkręciło się, ze wychodziłem w tym stanie z chaty, znalazł mnie natrzaskanego sąsiad, a tera jestem tu zamknięty i czekam na pogotowie. Robi mi sie ciemno przed oczami i do paniki dochozi poczucie słabości

Akt III: Najpewniej straciłem przytomność bo obudziłem się rano, w ubraniu i nie wiedziałem zupełnie co się dzieje. Do teraz jestem zamulony

W skrócie to niemądre było jaranie tak aktywnego kanna bez przerobienia go na maczankę. Mniemam, że w działaniu może być całkiem spoko, ale ukarać potrafi potężnie jeśli wypali się zbyt dużo.

fużo kurwa futrzaku. %-D Zgientuś
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
26 maja 2015eso pisze:
no ciekawe to 6h? masz porownanie do bardziej 'tradycyjnych' kanna [bb22, akb48, ur144]?
trochę odgrzewany bigos ale CHYBA KURWA ŻARTUJESZ :rolleyes: to są dla cb "tradycyjne" kanna? dla mnie tradycja to jwh-018 albo inne z serii jwh taki jwh-210 trzymał 6h i dłużej i nikogo to nie dziwiło xd Ehhhh......... czasy kanna kiedy nie były to rakotwórcze nieprzebadane wietnamskie wynalazki a kanna o których były badania naukowe i które cechowało to iż były równie euforyczne co tradycyjna dobra MJ a porównując do tej gorszej to nawet ją przewyższało dając przy tym mnóstwo zalet (pewne działanie dawka=efekt,brak s.smolistych,trochę inny profil działania,cena itd.)
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.