Źródło
Plan nowelizacji Ustawy - 2016/2017
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Akt I: Poczułem szybko, że będzie mocno więc nalałem sobie piwa, aby w razie czego móc nieco wytłumić kanna. Oddech i serce zaczynają momentalnie przyspieszać. Całe ciało drży, a głowie tworzy się szum.
Akt II: Wszystko narasta, czuje bardzo silny wjazd na serce i zaczynam nieco panikować. Pochłaniam alkohol, który jednak w żaden sposób nie chce pomóc. Zaczynam słyszeć jakieś dziwne dzwięki, jak kapanie, trzaski i wyładowania elektryczne. Wizja klatkuje, a mi wkręciło się, ze wychodziłem w tym stanie z chaty, znalazł mnie natrzaskanego sąsiad, a tera jestem tu zamknięty i czekam na pogotowie. Robi mi sie ciemno przed oczami i do paniki dochozi poczucie słabości
Akt III: Najpewniej straciłem przytomność bo obudziłem się rano, w ubraniu i nie wiedziałem zupełnie co się dzieje. Do teraz jestem zamulony
W skrócie to niemądre było jaranie tak aktywnego kanna bez przerobienia go na maczankę. Mniemam, że w działaniu może być całkiem spoko, ale ukarać potrafi potężnie jeśli wypali się zbyt dużo.
fużo kurwa futrzaku. Zgientuś
26 maja 2015eso pisze: no ciekawe to 6h? masz porownanie do bardziej 'tradycyjnych' kanna [bb22, akb48, ur144]?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze
Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.