Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
Siema, mam kilka pytań dotyczące LSD bo zaczynam z nim swoją przygodę. Będę miał 1P-LSD, czy jest to mocniejsza wersja czy słabsza wersja od tego 'prawdziwego' LSD? Chciałbym zacząć mikrodawkować a od czasu do czasu może jakiś tripek. Do tego chciałbym sobie to rozpuścić i najlepiej w wodzie destylowanej czy może w alkoholu? Chodzi mi o to, żeby jak najdłużej wytrzymało będąc w ciemnej buteleczce ze szkła w lodówce. I czy te blottery rozpuszczają się czy trzeba je wyjąć, a jak tak po jakim czasie je wyjąć jak rozpuszczalnik już zassie całą substancję z kartona? Dzięki z góry za odpowiedzi:)

Przeniesiono ~ Atro
  • 486 / 144 / 0
Podobno microdosing działa na zasadzie placebo więc odpuściłbym go i tylko od czasu do czasu trip, a wtedy przechowywanie w ciemnym suchym miejscu zawinięte w samare i folię aluminiową LSD długie miesiące wytrzymuje.
  • 144 / 21 / 0
@omertse
znaczy, mówienie o jakichś korzyściach z microdosingu w kwestii wydajności czy kreatywności to raczej bajki, ale 20ug sprawia, że człowiek cieszy się bardziej codziennymi sprawami a czas leci jakoś wolniej
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 3536 / 577 / 1
@CATCHaFALL da radę dźwignąć jeden znaczek bez wsparcia benzo? Ile czasu będę od załadowania musiał liczyć do momentu aż da się zasnąć? Czy może być zbyt ciężko? Bo widzę że maluteńkie są jednakowoż podobno mocne.

Tego to ja jeszcze nie próbowałem tylko rowerzystki zwykłej

Edit: No chyba raczej cię żartować że mam się nastawić na 10-12 godzin?! Jezu Boże... Takich dystansów to ja jeszcze nie robiłem najdłuższe to tak może po 6 ale to DXM był , że całą noc i nie było opcji tylko trzeba było się wymęczyć aż zeszło i dopiero dała radę spać Ja nie wiem czy mnie to nie przerośnie! Cholera To w takim razie bez suportu benzo to ja nie wchodzę 😅😅
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 757 / 114 / 0
@Retrowirus

do 1-p warto mieć benzo pod łapą, to jest akurat najbardziej stymulujący i mindfuckowy rc z całej bandy, jeśli pierwszy raz wrzucasz to na pewno dobry pomysł się zabezpieczyć, nawet w średniej dawce 200-250 potrafi zamieszać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 463 / 281 / 0
Panie Retro, bez usypiacza lepiej sobie kołuj na tę zabawę cały dzień wolny, bo nocka zerwana będzie. Między innymi dlatego, choć tęskno mi czasem, omijam LSD i jego analogi. Większe (powyżej 150 mikrogramów) dawki rzeczywiście stymulują mocno, nie idzie usiedzieć.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1616 / 1027 / 7
To już jest kwestia mocno osobnicza.
@Retrowirus mniemam, że mówimy o blotterach z tego samego źródła. Jeden jest naprawdę srogiej mocy i nie polecam ogólnie brać dwóch, co ja wstępnie mialam w zamiarze. Faza mocna, długa a po kilkunastu godzinach faktycznie zostaje ta pusta stymulacja, więc jezeli akurat Ty wolisz to zgasić, no to benzo tutaj siądzie. Swoją drogą jest to bardzo częsty zabieg, jeżeli kogoś ta nadstymulacja irytuje. Ja z tego co pamiętam wspomogłam się kwetiapiną, bo nic mnie tak nie usypia jak ona w dawce 100mg, także co kto lubi.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 5065 / 867 / 0
A czy to dobre dla mózgu? Tutaj z jednej strony światły wielki Anal og Baby na Rołwerze, a z drugiej atak jakimś neurolepem. Ciekaw jestem, co z dwojga złego będzie lepsze i mniej szkodliwe.
Człowiek jak się starzeje i chciałbym unikać dalszych degradacji. Wiadomo, najlepiej nie ćpać ale ten efekt po LSD antydepresyjny żeby nie spalił na panewce
Warto mieć w pogotowiu jakby przerosło
Sam do kwety nic nie mam
Uważam że jest całkiem humanitarna
To już chlorprotixen tak przypisywany chętnie jest duzo bardziej odmóżdżający
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 757 / 114 / 0
albo wrzucać przed południem wtedy jakoś po tych t+15 powinno się usnąć o 4 rano

ale tez benzo jednak zawsze warto mieć jesli nie pewności co do S and S, 1-p potrafi czasem zmielić ostro jak się podejdzie z nierozwiązanymi problemami życiowymi
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1511 / 528 / 0
A dużo z tych ciekawych idei i kreatywności zostaje w głowie na następny dzień po uśpieniu się benzo? Pytam tych, co nie biorą czysto dla zabawy, tylko robią to dość rzadko i pod wpływem tworzą albo grzebią sobie z kimś bliskim w głowie, w traumach, itd. Mam znajomego, który wspomaga się czasem w walce z nałogiem (opio) oraz sam mam możliwość wziąć z bliską osobą kwasa i planujemy sobie przerobić naszą relację pod wpływem od A do Z. Zawsze mi się wydawało, że jak po tych powiedzmy 8-10h gasi się trip benzodiazepinami i idzie spać, to na następny dzień w głowie jest tak, jakby w ogóle tego LSD tam nigdy nie było. Nie mogę znaleźć ani żadnych publikacji odnośnie tego ani sam zbytnio nie mam w tej kwestii doświadczenia, hajpku pomóż proszę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.