Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie ma to jak kryształ,
kilka lat temu dzieliliśmy kryształy na połówki lub ćwiartki i zawsze było spoko.
Ostatni zakup jakiś czas temu, import z Holandii :)
forma: kryształy "gwiazda"
wygłąd: czarna gwiadka wielkości 1-2 mm²
zawartość: podobno 100µg
działanie: Zajebiste (jak zwykle zresztą po kwasie:), czas standardowo, z tym że czas zejścia (nie, -nie śmiertelnego:D) można także doliczyć jako czas działania, nie tak jak po nie których papierach, że czujesz zmęczenia, wyczerpanie i w ogóle ble. na zejściu czysty spokój i rozluźnienie prawie drugi trip.
przyjęta dawka: od 1/2 do 5
skusiłem się na 5 bo patrząc na dostępność tego towaru być może nie miał bym już takiej okazji, no i nie żałuję.
Trip prawie na granicy samokontroli, ale myślę że po 10 też się można kontrolować, bardzo wyraziste omamy/halucynacje np. tak jakby szklane kulki mieniące się kolorami na końcówkach palców dłoni - tylko nie wiem do tej pory czy poruszanie nimi tworzyło muzykę czy może muzyka tworzyła ich ruch, w każdym bądź razie współgrało to ze sobą,
widzenie cząsteczek powietrza i możliwość modelowania z nich przestrzennych rzeźb ja sobie upodobałem twarze ludzi,
dość ciekawe było zjednoczenie myślami z kwiatami...
i wiele innych, zresztą można się domyślać ;)
cena 30 zeta za szt. 20 przy zakupie 10
Raczej nie bedziesz miał co wypluwać bo sie rozpuści. problemów żołądkowych po tym nie ma :-P
Jak już to pod sam koniec. Ja bym nie palił w ogóle, bo szczególnie nie lubię. Do tego, jak dla mnie to dwa zupełnie inne klimaty, które nie łączą się zbyt dobrze. Ale nie bierz tego do siebie, bo trawa na mnie działa trochę inaczej niż na innych :).
A poza tym, to temat z dupy, bo nie wszystko co przeźroczyste to kryształ :).
Kryształ LSD byłby pewnie na tyle mały, że miałbyś problem z zauważeniem go, nie mówiąc już o dzieleniu. To co chcesz kupić, jest pewnie jakąś solą zmieszaną z chuj wie czym i tylko przypomina kryształ.
W każdym razie jeśli nie znasz dawki, to NIKT nie jest w stanie ci pomóc, bo nikt nie wie, ile % LSD jest w tym "krysztale".
PS. Z natury jestem sceptyczny w takich sprawach
[ external image ]
[ external image ]
Czemu od razu wałek? Czasem zdarza sie że ktoś przywiezie z zagranicy kilka dobrych kwarków w innej postaci niż karton ;) Choć trzeba przyznać że duże pole do nadużyć jest w tym temacie niestety :(
zmiany wizualne przy tym to pikuś ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.