Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 9 / 0
Zastanawiam się, jakim specyfikiem podrabia się LSD- 25, żeby efekty były w miarę podobne, a sama substancja tańsza i opłacalna w podmianie.

Co Waszym zdaniem i dlaczego?
  • 2244 / 381 / 0
A ile teraz kosztuje karton LSD?
  • 1292 / 329 / 12
17 marca 2024hipermarkeciarz pisze:
Zastanawiam się, jakim specyfikiem podrabia się LSD- 25, żeby efekty były w miarę podobne, a sama substancja tańsza i opłacalna w podmianie.

Co Waszym zdaniem i dlaczego?
Najtańsze (ale nie wiem czy łatwiejsze) w produkcji są fenylki z grupy NBOMe.

Jestem jednak zdania, ze nie da sie podrobić kwasa, tak samo jak nie da sie podrobić oryginalnego mefedronu. Oczywiście są pochodne i analogi które w jakimś tam stopniu imitują działanie LSD ale jest on po prostu na swój sposób unikatowy.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 1 / 0
03 marca 2024pauls pisze:
chce zarzucić kwasa pierwszy raz(za tydzien), tylko nie wiem jaka dawke mam zarzucić. Palę tylko duzo trway i dzisiaj zarzuciłem MDMA z dziewczyną. Pytanie brzmi ile tego kwasa na pierwszy raz? I czy mogę wziąc po tygodniowej przerwie po MDMA
chyba trochę spóźniony jestem z odpowiedzią, ale MDMA teraz, a za tydzień kwas, to raczej efekt będzie marny. Rozsądna przerwa, by odbudować pokłady serotoniny w mózgu to około miesiąca, a najlepiej dwa.
  • 760 / 439 / 0
Efekt będzie taki jak być powinien. Chociaż i tak zmieniłbym kolejność i zaczął od LSD ;)
  • 14 / / 0
jaka ilosc ug na pierwszy raz?
Z
psycho doswiadczenie mam, duzo trawy, raz grzyby, x razy MDMA
  • 760 / 439 / 0
150ug będzie idealnie, życzę miłej podrozy hehe
  • 4316 / 699 / 2117
@pauls 100μg-150μg, to maksymalnie dawki, które przyjąłbym na pierwszy raz.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1525 / 532 / 0
02 sierpnia 2024pauls pisze:
jaka ilosc ug na pierwszy raz?
Z
psycho doswiadczenie mam, duzo trawy, raz grzyby, x razy MDMA
Ostrożnie, jeden raz z grzybami to nie jest żadne doświadczenie, więc nie fisiuj z dawką
  • 757 / 114 / 0
02 kwietnia 2024morkad pisze:
03 marca 2024pauls pisze:
chce zarzucić kwasa pierwszy raz(za tydzien), tylko nie wiem jaka dawke mam zarzucić. Palę tylko duzo trway i dzisiaj zarzuciłem MDMA z dziewczyną. Pytanie brzmi ile tego kwasa na pierwszy raz? I czy mogę wziąc po tygodniowej przerwie po MDMA
chyba trochę spóźniony jestem z odpowiedzią, ale MDMA teraz, a za tydzień kwas, to raczej efekt będzie marny. Rozsądna przerwa, by odbudować pokłady serotoniny w mózgu to około miesiąca, a najlepiej dwa.
gówno prawda, zupełnie inna para kaloszy
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.