Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
17 marca 2024hipermarkeciarz pisze: Zastanawiam się, jakim specyfikiem podrabia się LSD- 25, żeby efekty były w miarę podobne, a sama substancja tańsza i opłacalna w podmianie.
Co Waszym zdaniem i dlaczego?
Jestem jednak zdania, ze nie da sie podrobić kwasa, tak samo jak nie da sie podrobić oryginalnego mefedronu. Oczywiście są pochodne i analogi które w jakimś tam stopniu imitują działanie LSD ale jest on po prostu na swój sposób unikatowy.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
03 marca 2024pauls pisze: chce zarzucić kwasa pierwszy raz(za tydzien), tylko nie wiem jaka dawke mam zarzucić. Palę tylko duzo trway i dzisiaj zarzuciłem MDMA z dziewczyną. Pytanie brzmi ile tego kwasa na pierwszy raz? I czy mogę wziąc po tygodniowej przerwie po MDMA
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
02 kwietnia 2024morkad pisze:chyba trochę spóźniony jestem z odpowiedzią, ale MDMA teraz, a za tydzień kwas, to raczej efekt będzie marny. Rozsądna przerwa, by odbudować pokłady serotoniny w mózgu to około miesiąca, a najlepiej dwa.03 marca 2024pauls pisze: chce zarzucić kwasa pierwszy raz(za tydzien), tylko nie wiem jaka dawke mam zarzucić. Palę tylko duzo trway i dzisiaj zarzuciłem MDMA z dziewczyną. Pytanie brzmi ile tego kwasa na pierwszy raz? I czy mogę wziąc po tygodniowej przerwie po MDMA
05 sierpnia 2024TymekDymek pisze: Ostrożnie, jeden raz z grzybami to nie jest żadne doświadczenie, więc nie fisiuj z dawką
Jedno potężne doświadczenie na grzybach to już coś i zostawia jakieś przemyślenia w psychice.
Poza tym kwas jak dla mnie jest o wiele łatwiejszy w obsłudze niż grzyby.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.