Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 12 / 0
Chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa tolerancji z LSA. Wyczytałem gdzieś, że podobnie jak z LSD biorąc w poniedziałek następnego dnia już tripa nie uświadczymy. Czytałem też o tolerancji krzyżowej LSA z LSD... No ale ile trzeba odczekać czasu pomiędzy dwoma tripami LSA?
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 2129 / 27 / 0
Tolerancja na LSA wytwarza się szybko, tj. podobnie jak przy LSD. Ile trzeba czekać między tripami na LSA ? Co najmniej tydzień- ale też nie działa to na dłuższą metę. Wiem to po sobie. Miałem okres, że co tydzień, dwa jadłem powój i z tripa na trip działał coraz słabiej. Przy moim ostatnim doświadczeniu z kapsułkami druid's fantasy ledwo co poczułem działanie. Najlepiej więc jeść powój raz w miesiącu - inaczej szybko straci swoją " magię ".
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 506 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: dejvis »
nieciekawie... ale dzięki za odpowiedź.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 25 / / 0
czy istnieje jakakolwiek tolerancja krzyzowa miedzy LSA a tryptaminami ? np 4-HO-MET
  • 1387 / 2 / 0
Tak, pytałem o to w tryptaminach :) http://talk.hyperreal.info/tolerancja-d ... z0rthzG09Q
  • 329 / 6 / 0
Po tygodniu od tripa chcę następnym razem dodać do nasion z 60-90mg DXM wyłącznie dla zwiększenia intensywności doznań, zmniejszenia tolerancji na LSA. Raczej teoretycznie nie powinno to zaszkodzić, ale czy ktoś próbował i czy to nie zmienia przeżyć, czy nie wniesie do podróży czegoś z DXM, bo chcę tym razem spróbować czyste mocne LSA bez dodatków a nasion wiele mi nie zostało (12g). Czy może jednak bardziej opłaca się dłużej pobawić i zrobić wywar z alkoholem (ekstrakcji nie będę robił bo dużo ucieknie, a bodyload jest do przejścia)? Jakieś sugestie?
  • 344 / 6 / 0
@up
Można, ale do nocnego rozkminiania sensu życia ten mix się średnio sprawdza. Jednak w kwestii podziwiania otoczenia w słoneczny dzień, na pewno się nie zawiedziesz. Jeśli już, to dorzuć więcej dexa, tak z 300mg, półtorej godziny po aplikacji nasion.

Zresztą masz tutaj mój opis przebiegu tripa: http://talk.hyperreal.info/powoje-miksy ... z0rx9kNAGz

@thread
Czy stopień wzrostu tolerancji na LSA jest taki sam, niezależnie od przyjętej dawki (np. załóżmy, że zarzuciłem 1g nasion i po 4 dniach chcę wrzucić 10g)?
  • 21 / / 0
Różnie z tym bywa .
Kiedyś 3tygodnie pod rząd i wszystko działało😏
Później po przerwie po 13 dniach od pierwszej dawki nie poczułem prawie nic oprócz ciężaru na żołądku .
Tak więc mam kilka spostrzeżeń
Mianowicie
a) jakość nasion- ich aktywność czy też jak to nazwać.
b) dieta w czasie przerwy - zależy czy jesz dużo węgli czy więcej białek i tłuszczów
c)sposób przyjmowania
d) czy bierzesz coś dla szybszej regeneracji- ja polecam kurkumę,ashwagandha i szałwie
Uwaga! Użytkownik TruthSeeker1150 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.