Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 964 / 17 / 0
Witam znacie moją historie od 6lat lecze się na zaburzenia lękowe od 2 miesięcy borykam się z łzs na twarzy byłem u 2 dermatologów 1z nich powiedzial że może mieć to podłoże lękowe stosuje masci 1tydzien jest ok później wszystko wraca , jak sądzicie tą chorobą może być na podłożu lękowym.
  • 1287 / 327 / 12
ja tak mam często zazwyczaj po fecie jak lecę kilka nocek z rzędu i odżywiam się tylko towarem to też mi wypierdalają wulkany ciężkie z białymi główkami jak robaczki albo czarne wągry, nie tylko na twarzy ale również w okolicach odbytu, masakra jakaś żółta ropa cieknie gdy rozdrapuje strupy i próbuje wydłubać dokładnie w środku te syfy, stosuje również krem bambino
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 75 / 8 / 0
Spróbuj na czysto, spróbuj w miarę "zdrowo się odżywiać" wiadomo jak to jest. Po 2 tygodniach napisz czy to miało jakiś sens bo domyślam się że nie będzie miało ale jestem z natury pesymistą
  • 1287 / 327 / 12
03 lipca 2024pauleta1987 pisze:
byłem u 2 dermatologów 1z nich powiedzial że może mieć to podłoże lękowe
najwidoczniej twoje krosty się czegoś boją, spróbuj wetrzeć w nie jakieś benzodiazepiny
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.