ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Kup listewki na wymiar boxa i zrób kwadrat o takich wymiarach abyś mógł go przesówać wewnątrz. Hmmm świetlówki... może pierdyknij je po skosie w góre lub dół. Kombinuj kombinuj... nie pozwalaj na to aby jebane świeltówli spierdoliły cały niecny plan.
Pozdro
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
o czyms takim myslalem
niestety ale swietlowka nie zmiesci sie do tej obramówki :(

kurde, hyba nowego box'a bede musiał zrobic ;(
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
A jakie masz te świetlówki?
A może zamiast nowy box budować lepiej zainwestwoać w HPS'a, nie dosyć że lepsze światło będzie to nie będziesz znów musiał boxa nowego robić. To tylko podpowiedz, zrobisz jak chcesz!
  • 445 / 1 / 0
Swietlowki mam akurat na 900cm^2
ale wiesz co... pojscie do rtv agd mnie nic nie bedzie kosztowac, a hps, no niestety bedzie :/

dobra moi drodzy ogrodnicy thread uznaje za tymczasowo zamkniety
w niedziele zrobie nowego box'a (albo karton albo już z płyty meblowej)

edit:
kłania sie w pas nowy box
jego wymiary beda 30x20 x 100cm
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2006 przez Pan Jah, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 41 / / 0
Podrzuć jakieś fotki nowego boxa;D
Zrób odrazu fote jak to wszystko wygląda zmontowane:)
Ja już powoli na żniwach :D
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: WeedTime »
czesc

box 30x20x100 to naprawde STRASZNIE maly. Jak budujesz nowy box to moze pomsl juz o czyms troche wiekszym, 30x20 to zamalo nawet na 1 rosline - no chyba ze bedzie STRASZNIE mala, wys. tez radzilbym Ci zrobic ok 150 min.

pozdr
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
weedtime pisze:
box 30x20x100 to naprawde STRASZNIE maly. Jak budujesz nowy box to moze pomsl juz o czyms troche wiekszym, 30x20 to zamalo nawet na 1 rosline - no chyba ze bedzie STRASZNIE mala, wys. tez radzilbym Ci zrobic ok 150 min.

:D
a czytales calego mojego miniblog'a?
czy tylko po lepkach?
jesli po lebkach to radze przeczytac caly :)

takiej wielkosci box mi styka:) susz ktory z niego otrzymam to bedzie ok 30g miesiecznie, baaardzo mi odpowiada, wiecej nie potrzebuje
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: WeedTime »
czytalem,

to ile suszu z niego otrzymasz i jakiej jakosci bedzie to sie jeszcze okaze. ciekawy jestem jak utrzymasz na poziomie 30cm rosline ktora kwitnie 2 miesiace - bedziesz przycinal topy ?? tak czy inaczej zycze powodzenia :D
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
weedtime pisze:
czytalem,

to ile suszu z niego otrzymasz i jakiej jakosci bedzie to sie jeszcze okaze. ciekawy jestem jak utrzymasz na poziomie 30cm rosline ktora kwitnie 2 miesiace - bedziesz przycinal topy ?? tak czy inaczej zycze powodzenia
zreszta, jak box okaze sie zbyt maly, to nie problem zrobic drugiego nie?
to tylko karton:)
  • 41 / / 0
hmmm z tymi 30stoma gjetami na miecha to przeginka:P od pestki do żniw będzie 3 mieszki więc nie sądze abyś pod kompaktami wycisnął 90g:P ale nawet jakby tego było z 15g to i tak 15g dobrego i swojego EKO stuffiku masz w kieszenie:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.