Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 112 / 19 / 0
Uwaga bardzo silny lek, robi z człowieka warzywo, ja chodziłem po tym 3/4 dnia jak roślina i ciągle przysypiałem jak usiadłem, na lęki ciupkę się sprawdza, ale nie takim kosztem, niema po nim wytrysku co jest dziwne ale orgazm jest, strasznie silny lek nie polecam to gówno stoi obok haloperidolu.
  • 1491 / 92 / 2
@Lujo Kiedyś zbijał mi fetę, teraz wziołem 75 mg solo i zero uspokojenia i snu, ale 4 mg klona brałem i też mnie nie uśpiło, a powinno.To nie wiem
action movie:gun:
  • 479 / 63 / 0
Czy tisercin nada się na uśpienie po amfetaminie?
  • 990 / 238 / 0
Może tak, może nie. Ogólnie to chujowy środek usypiający. To substancja bardziej uspokajająca niż usypiająca. Jak będziesz po ciągu to myślę, że padniesz.

Dali mi to w szpitalu nasennie i powiedzieli, że 'narazie spróbujemy tego leku' podczas gdy ja ich prosiłem o kwetiapinę. Boziu, jak ja się umordowałem ze snem.
W końcu jakoś około 00:00 udawało się zasnąć, ale wstawałem zajebany kałem, że ja pierdziele.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.