Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 112 / 19 / 0
Uwaga bardzo silny lek, robi z człowieka warzywo, ja chodziłem po tym 3/4 dnia jak roślina i ciągle przysypiałem jak usiadłem, na lęki ciupkę się sprawdza, ale nie takim kosztem, niema po nim wytrysku co jest dziwne ale orgazm jest, strasznie silny lek nie polecam to gówno stoi obok haloperidolu.
  • 1487 / 91 / 2
@Lujo Kiedyś zbijał mi fetę, teraz wziołem 75 mg solo i zero uspokojenia i snu, ale 4 mg klona brałem i też mnie nie uśpiło, a powinno.To nie wiem
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.