Dziś wzięłam 8 tabletek Sudafedu, 3 Kopiko i jedną kawę... Powiem, że 2 Kopiko by wystarczyły, straszny natłok myśli się pojawił u mnie.
Co do Sudafedu to on działa fajnie przez godzinę, potem jest takie dziwne uczucie - umysł jest pobudzony, ale ciało zmęczone.
po efedrynie fajne skupienie, motywacja, ale następnego dnia to odchorowuje
Nawet na sen sobie czasem zapodawałem :D
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
http://www.vena-vita.pl/upload/file/disop.pdf <--- Ulotka dołączona do Disophrolu Retard.
Do objawów przedawkowania (...)
uspokojenie,
bezdech, zmniejszenie aktywnosci umyslowej, zapasc
sercowo-naczyniowa, bezsennosc,
omamy, drżenia lub drgawki (...) Inne
objawy to: zawroty głowy, szum w uszach,
niezborność, zwł. ruchowa (ataksja). zaburzenia
widzenia, spadek ciśnienia tętniczego. (...) suchość w jamie ustnej,
rozszerzenie źrenicy, zaczerwienienie, podwyższenie
temperatury ciala i objawy żołądkowo-jelitowe (...)
Zazwyczaj stosowana dawka dla dorosłych to 1 tabletka dwa razy na dobę, rano i wieczorem. Po uzyskaniu
poprawy 1 tabletka na dobę jest wystarczająca do skutecznej kontroli objawów.
Czyli ładując całe opakowanie ośmiokrotnie przekraczasz "standardową" dawkę, tak (czy coś już mi się miesza? :-| ) Sam maleinian deksbromfeniraminy w dawce 48mg nie wydaje się tak strasznie szkodliwy ale tego siarczanu bym się bała. Nie jestem farmaceutą ani nikim takim po prostu na chłopski rozum pachnie mi to skokiem ciśnienia i niezapomnianym uczuciem "wypadających gałek ocznych".
No i warto wspomnieć, że jedna tabletka ma tyle siarczanu pseudo co dwie tabletki sudafedu mają chlorowodorku.
Sama bym się całej paki tak bez wcześniejszego testu bała chyba :-p
A ktoś wie jak jest z różnicą w działaniu chlorowodorku a siarczanu pseudoefedryny?
No i chill out.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.