Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
sorry za offtop ale nie mogłam się powstrzymać.
Karokaro22 przynajmniej pisała na temat, choć pomysł trzeba dopracować np.: Miałem kiedyś Zyban gdy starałem się rzucić palenie, niestety po roku znowu palę, ale działał bardzo dobrze na ...
Nawet nie chodzi mi o wyłudzanie leków. Nie chcę tylko wydawać pieniędzy na nie potrzebne SSRI, żeby za 10 razem dostać coś z grupy NDRI.
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Morbid Angel pisze: Nawet nie chodzi mi o wyłudzanie leków. Nie chcę tylko wydawać pieniędzy na nie potrzebne SSRI, żeby za 10 razem dostać coś z grupy NDRI.
Psych powiedziała, że leki różnie działają na różne osoby, więc praktyka jest taka, że jak kiedyś coś komuś pomogło, to najlepiej zacząć od właśnie tego rozwiązania.
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
I prezentuje się lekarzowi w sposób wyuczony ale nie douczony
Mówiąc lekarzowi o lękach i prosząc o bupropion ...co za głupota !!!!
Co do cocainy ...można ją spotkać u dentysty kiedyś podczas wizyty otwarcie poprosiłem o buteleczkę i dostałem
ale to wiadomo wszystko zależny od człowieka jakiego się spotka
qiuru18 pisze:Najgorzej to jest jak ktoś przeczyta kilka stron z Wikipedii i i myśli że wie jak to się kręci
I prezentuje się lekarzowi w sposób wyuczony ale nie douczony
Mówiąc lekarzowi o lękach i prosząc o bupropion ...co za głupota !!!!
Co do cocainy ...można ją spotkać u dentysty kiedyś podczas wizyty otwarcie poprosiłem o buteleczkę i dostałem
ale to wiadomo wszystko zależny od człowieka jakiego się spotka
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.