pewnie benzo są dobre ale lekarz mi nie przypisze , na pewno jeszcze nie teraz i też nie chcę się benzo wpakować
słyszałem ,że haloperidol jest na to dobry ale czy to prawda
jaki lek ogólnie możecie polecić na to
Nieźle...pewnie młodziak, odpowiedź jest krótka - jak trafka działa na ciebie źle to jej nie pal :-)
A haloperidol, czy inne neureptyki same, czy do trawki, to naprawdę głupi pomysł.
a palić to palę rzadko ,raz w miesiącu maksymalnie 2 razy jak jest okazja itd ,czasami się zdarza ,że jest krzywa faza nie jest to zasadą,kiedyś 3 lata temu paliłem mieszanki parę razy w tygodniu i one trochę beret zryły
chodzi,też o to ,że chce spróbować jakiegoś średniego psychodelika ,małej ilości DXM,albo słabej tryptaminki i dobrze coś by było mieć na ratunek,bo może być bad trip ale nie musi
wiadomo ,że benzo by było najlepsze,ale może ujdzie jakoś bez benzo,bo po co się pakować w benzo i tak lekarz raczej nie przypisze
Pozostaje jeszcze opcja wypić piwko jak faza zbyt deliryczna się załączy :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.