Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
Tylko ciekawe jakiej jakości jest to co można dostać od jakichśtam ulicznych dilerów. I na ile jest to bezpieczne. Z tego co mi wiadomo to kary za posiadanie w Norwegii są dosyć surowe jak na europejskie standardy.
  • 16 / 2 / 0
Leki kupowane na ulicy pochodzą zazwyczaj z norweskich aptek,jeśli chodzi o inne używki to co do jakości można miec zastrzeżenia...kary są a i więzienia w innym standarcie:)
Uwaga! Użytkownik bulgarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Wlasnie kary nie sa wysokie, za mj do 15g tylko mandat i ogolnie na wlasny uzytek cokolwiek.
Nawet na ulicy mozna dostac dobra ganje i hasz ale innych dragow na ulicy bym nie kupowal :p ostatnio zakup koko sie tym skonczyl ze jak juz sie uporalem z odpakowaniem i okazalo sie proszkiem do prania a dil juz daleko stad. :wall: A wlasnie ktos wie czy sa jeszcze jakies leki bez recepty w Norwegii z DXM, koda albo Tramalem lub czymkolwiek do nacpania? %-D Warto bedzie wiedziec na przyszlosc bo teraz zawitam w Polsce i Holandii i robie zapas Aco, Thio, grzybkow itd. :-D
Uwaga! Użytkownik Pjeczar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Ja polecam subutex 8mg-100nok,orginalnie zapakowane codziennie do kupienia na carl johans gate.
Uwaga! Użytkownik bulgarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 2 / 0
a jak z cenami w takim oslo? ile za mj, czy sa dostepne jakies rc? orientuje sie ktos?
  • 16 / 2 / 0
Pjeczar pisze:
Wlasnie kary nie sa wysokie, za mj do 15g tylko mandat i ogolnie na wlasny uzytek cokolwiek.
Nawet na ulicy mozna dostac dobra ganje i hasz ale innych dragow na ulicy bym nie kupowal :p ostatnio zakup koko sie tym skonczyl ze jak juz sie uporalem z odpakowaniem i okazalo sie proszkiem do prania a dil juz daleko stad. :wall: A wlasnie ktos wie czy sa jeszcze jakies leki bez recepty w Norwegii z DXM, Koda albo Tramalem lub czymkolwiek do nacpania? %-D Warto bedzie wiedziec na przyszlosc bo teraz zawitam w Polsce i Holandii i robie zapas Aco, Thio, grzybkow itd. :-D
Koko raczej nie kupisz na ulicy,tylko na telefon,białe jak najbardziej najlepiej od polaka,albo od dziadka z siwą długą brodą,lub od gościa na rowerze,nigdy przenigdy nie kupuj od czarnych czy pakisów! Rozmawiałem kiedyś ze starszym norwegiem to mówił że w Trondheim można kupić pinex forte z kodeiną bez recepty,w Oslo i Bærum nie sprzedadzą bez recepty.
  • 16 / 2 / 0
westdawid pisze:
a jak z cenami w takim oslo? ile za mj, czy sa dostepne jakies rc? orientuje sie ktos?
Wagowy gram plasteliny - pierwsza klasa - 100 norweskich koron, zielone trudniej kupić.

poprawiłem, pisz czytelniej ;) - berig
  • 11 / 1 / 0
Kwestia kontaktów i dobrą trawę się dostanie, ja po znajomości miałem za 500kr a to ok. 250zł, 5g i zawsze kika strainów do wyboru. W ogóle z prawem na prawdę lajcik ostatnio mi przechwycili przesyłkę z DMT i grzybami, nie dostałem nawet kary po prostu umorzenie. Ceny tam są może i wysokie ale najczęściej się dostaje coś dobrej jakości, dropsy dosyć dobre i rzeczywiście tylko MDMA tam czułem, niestety z kwasami trudno, ale dla chcącego nic trudnego ;-)
  • 343 / 8 / 0
Znajomemu w nie pamiętam którym mieście (ale któreś portowe ;p ) oferowano MDMA po 1000-1200 koron :nuts:

Najtaniej jak trafił to chyba 800nok. Był tam pare miesięcy
  • 98 / 8 / 0
Będę podczas wakacji w Norwegii (okolice Stavanger) i interesuję mnie jak tam wygląda sytuacja z sajko? Jak z kwasem? Cena. Czy może zamiast tego jakieś RCki latają?
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.