Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 960 / 17 / 0
Nie mogę się znim dogadać twierdzi żebym przetrzymał ale ja nie mogę funkcjonować normalnie zwiększała mi szybko później szybko zmniejszał
  • 960 / 17 / 0
Jak zminimalizować skutki uboczne jakimt lekami benzo pręga czy coś innego
  • 1599 / 47 / 0
Te objawy, które opisujesz są objawami ubocznymi spamilamu.
  • 960 / 17 / 0
Jak biorę go 6tygodni mogę odstawić nagle biorę dawkę 10mg
  • 1599 / 47 / 0
@up
Zapytaj lekarza.
  • 960 / 17 / 0
Z tym lekarzem zakończyłem współpracę co proponujecie
  • 960 / 17 / 0
A jaka pewność że to spamilan
  • 960 / 17 / 0
Czy mogę odstawić spamilan po 6tygodniach w dawce 10mg
  • 960 / 17 / 0
Mam jeszcze pytanie doszły mi zaburzenia żołądkowe burczenie czy to z powodu zmniejszania dawki sertraliny czy busporin
  • 960 / 17 / 0
Dzisiaj miałem wizytę z nową psychiatra mam z dnia na dzień odstawić sertraline i dała mi fluo spamilan mam brać kilka dni i też odstawić dodała mi permazin i trazodane na noc
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.