Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 328 / 100 / 2
Kiedyś odkryłem sposób na psychodelikowy bodyload. Testowałem to tylko na tryptaminach więc zakładam w dziale tryptaminy, ale myśle że na FEA też działa. Polega to na zażyciu małej, nawet progowej dawki dowolnej psychodelicznej tryptaminy, najlepiej takiej która powoduje jak najmniejszy bodyload. Moja ulubiona do tego celów to MiPT. Kiedyś kupiłem ją właśnie tylko w celu używania jako bodyloadowej szczepionki i jest do tego idealna. Ani razu się nie zawiodłem :) . Po 2 godzinach zażywamy "główną" tryptamine której bodyloadu chcemy uniknąć. Powinna się wczytać bez jakichkolwiek negatywnych dolegliwości.
Jeśli dorzucaliście kiedyś psychodeliki to pewnie zauważyliście że dorzutki bodyloadu nie powodują i na tej zasadzie działa ten sposób. Nie wiem czy każdy tak ma, ale myśle że ja nie jestem wyjątkowy i raczej każdy, lub chociaż większość użytkowników będzie doświadczała tego samego.
Pierwsza substancja podnosi troche tolerancję na psychodeliki, więc dawkę głównej substancji trzeba zwiększyć o jakieś 10-20%.
  • 260 / 22 / 1
Dziękuję
  • 1037 / 242 / 0
Bardzo pokrętny sposób, mała dawka na początku może faktycznie zmniejszyć nieprzyjemne uczucia tryptaminy, ale lepszym sposobem będzie zastosowanie antagonisty 5ht3, który głowie odpowiada za efekty uboczne, dobrymi substancjami będzie CBD i sproszkowany lub surowy imbir w dużej ilości, te metody działają i nie osłabia wejść dużej dawki, mniej marnowania materiału.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.