- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Edit: alfa-PPP (70-100mg) + MDAI (200mg) + Lab-X (200mg)
surveilled pisze:@Modyfikowany Bigos: Lol, 100mg MeOPP i 150mg pFPP? Come on. 3:1 było, więcej MeOPP.
no ale skoro mówisz że 3:1 to pewnie i tak było ;-)
No i wesoło jest śmiechawa rlz + bardzo fajnie pobudzało wyobraźnię jeśli sie nie mylę bo dawno temu pipy jadłem :D No ja tam nie narzekałem potrafiłem ojebać około 250mg pFPP w napoju i było miło chociaż nieraz negatywne efekty dość mocno o sobie dawały znać :(
Modyfikowany Bigos pisze:Raczej nie , MeOPP ma większe dawkowanie a pFPP to dosłownie niewiele max jakieś 30-40mg chyba że dobrze znosisz działanie tej pipy)
Bedzie dobrze, czy efekty fizyczne będą denerwować ? Samego pfpp zjadłem w życiu z 5g i dawka 150mg robi mnie dobrze, przy czym negatywne efekty prawie nie dają o sobie znać.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
A teraz pytanie, jak ze sniffem? Nie mówcie mi, że hardkor, boli i nie warto, tylko konkrety: ładuje się szybciej czy nie, jak z bodyloadem, efektami i tak dalej. 2C-E i 2C-B wciągałem i jeszcze parę innych substancji uchodzących za rozpierdalających nos i jakoś nie wiem o co ta hryja, szczypie lekko i się zaczyna.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Ja w sumie na takie mixy zużyłem 3g MeOPP z gratisu od braci z kosmosu
Samego pFPP zjadłem w życiu z 10 :nuts:
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.