Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 757 / 113 / 0
ja muszę powiedzieć, że po trudnych początkach kwetiapina się ze mną chyba polubiła - cały czas dawka 50mg i po ponad tygodniu stosowania już nie ma tego nieprzyjemnego wejścia i pieczącego nosa, za to sen się uregulował i mam te 5-6h nieprzerwane, co jeśli o mnie chodzi jest ostatnio sukcesem

zobaczymy jak na dłuższą metę to wyjdzie, bo dawki na razie nie zamierzam zwiększać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 834 / 17 / 0
@up nos Cię piekł jak doustnie brales tabletke?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 3437 / 715 / 0
Super na zjebe metkacie. Walłem ostatnią dawke koło 15 a o 22 jeszcze nie mogłem zasnąć. Kweta uśpiła mnie jak za dotknieciem magicznej różdżki.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 757 / 113 / 0
@Huk

tak, ketrel doustnie - w nosa walę tylko jak ćpam, leki to już staram się w cywilizowany sposób zażywać ;)

ale jak mówiłem to pieczenie to za pierwszym i drugim razem jak brałem 50mg to po godzinie jak zaczynało działać powodowało w nosie takie swędzenio-pieczenie, nic strasznego, może lekki dyskomfort, takie jakby uczucie przeziębienia, ale obecnie ten objaw przeszedł
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 834 / 17 / 0
@up ja mialem uczucie zatkanego nosa po kwetiapinie i dlatego ją odstawiłem
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 5026 / 859 / 0
Jak u Was z libido po tym ?? Moje wydaje się być upośledzone .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 834 / 17 / 0
@up bez zmian raczej
  • 141 / 1 / 0
Macie jakieś pomysły na zredukowanie senności po tym syfie?
  • 834 / 17 / 0
  • 6 / / 0
Witam. Mam pytanie. Czy kwetiapina rozluźnia w większej dawce ?

Przeniesiono do wątku ogólnego~Duce
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.