Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 834 / 17 / 0
@up kwetiapiny od dawna nie brałem
wziąłem te 25mg godzine temu
moze zasne o drugiej
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 57 / 5 / 0
I jak udalo sie zasnac przy tych 25mg?
  • 3454 / 1110 / 0
Może spowodować stan psychotyczny podobny do delirium, jak się bez tolerki weźmie astronomiczną dawkę. Nie polecam.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 571 / 28 / 0
Owszem, próbowałem ongiś strzelić samobója żrąc 7000mg kwetiapiny, jeszcze 2 dni po w szpitalu mówiłem do ludzi po angielsku mieszanym z jakimś autorskim językiem.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 8 / 0
Po przerobieniu 350-400mg metamfetaminy w ciągu poprzedniej doby, zaledwie 50mg kwetiapiny (dwie tabletki ketrelu w najniższej dawce), pozwoliło mi zasnąć jakieś 12 godzin po ostatniej, 150 miligramowej, porcji. Co prawda tylko na pięć godzin, ale mam wrazenie, ze to był naprawdę dobry, regenerujący, sen. Polecam na zwałę, jeśli ktoś ma dostęp, a nie bierze tego leku na co dzień. Tylko sądzę, ze większość osób będzie potrzebować większej dawki.
  • 1009 / 42 / 0
U mnie nawet 25mg robi dobry regenerujący sen, ale jem bardzo żadko.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 834 / 17 / 0
@up u mnie podobnie, nie trzeba czekac nawet godziny zeby mnie zamulilo po jednej 25mg
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 14 / / 0
Zaczynajcie od małych dawek. Dostałem to ostatnio po ciężkiej nocy na stimach i bezmyślnie połknąłem nie znając dawki (a było 200mg). Oprócz efektu zombie, niemożności wypowiedzenia choćby jednego słowa, doszło mi słyszenie szeptów i rozmów, a muszla klozetowa pokryła się pajęczyną. %-D
  • 4807 / 265 / 0
człowieku, to co opisujesz jest efektem stymulantów a nie kwetiapiny
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3454 / 1110 / 0
Kwetiapina bez tolerancji u osób, które mają po niej efekty uboczne typu derealizacja bądź zwiekszoną ilość CEV - w dawkach 600-800mg może wywołać psychozę podobną do delirium.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.