Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 834 / 17 / 0
@up kwetiapiny od dawna nie brałem
wziąłem te 25mg godzine temu
moze zasne o drugiej
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 57 / 5 / 0
I jak udalo sie zasnac przy tych 25mg?
  • 3454 / 1110 / 0
Może spowodować stan psychotyczny podobny do delirium, jak się bez tolerki weźmie astronomiczną dawkę. Nie polecam.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 571 / 28 / 0
Owszem, próbowałem ongiś strzelić samobója żrąc 7000mg kwetiapiny, jeszcze 2 dni po w szpitalu mówiłem do ludzi po angielsku mieszanym z jakimś autorskim językiem.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 8 / 0
Po przerobieniu 350-400mg metamfetaminy w ciągu poprzedniej doby, zaledwie 50mg kwetiapiny (dwie tabletki ketrelu w najniższej dawce), pozwoliło mi zasnąć jakieś 12 godzin po ostatniej, 150 miligramowej, porcji. Co prawda tylko na pięć godzin, ale mam wrazenie, ze to był naprawdę dobry, regenerujący, sen. Polecam na zwałę, jeśli ktoś ma dostęp, a nie bierze tego leku na co dzień. Tylko sądzę, ze większość osób będzie potrzebować większej dawki.
  • 1009 / 42 / 0
U mnie nawet 25mg robi dobry regenerujący sen, ale jem bardzo żadko.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 834 / 17 / 0
@up u mnie podobnie, nie trzeba czekac nawet godziny zeby mnie zamulilo po jednej 25mg
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 14 / / 0
Zaczynajcie od małych dawek. Dostałem to ostatnio po ciężkiej nocy na stimach i bezmyślnie połknąłem nie znając dawki (a było 200mg). Oprócz efektu zombie, niemożności wypowiedzenia choćby jednego słowa, doszło mi słyszenie szeptów i rozmów, a muszla klozetowa pokryła się pajęczyną. %-D
  • 4807 / 266 / 0
człowieku, to co opisujesz jest efektem stymulantów a nie kwetiapiny
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3454 / 1110 / 0
Kwetiapina bez tolerancji u osób, które mają po niej efekty uboczne typu derealizacja bądź zwiekszoną ilość CEV - w dawkach 600-800mg może wywołać psychozę podobną do delirium.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.