Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 505 / 91 / 0
Bralem ok 2 lat i nic takiego nie mialem. Skończyłem brać kwete i tyle a tendencje do uzależnień mam :D
  • 226 / 7 / 0
Panowie, można kwete podjadać po całonocnej zabawie na alko i koko? koko wiadomo jak to koko w naszym kraju, pewnie z jakąś domieszką efedryny / krajówki, generalnie rzeczy speedowe. Jeśli tak, jaka by była polecana dawka? Jak narazie po 50mg brane na trzeźwo śpi się bardzo dobrze.
  • 505 / 91 / 0
Kumpel po melanżu kilkudniowym na jakimś krysztale i naszym krajowym speedzie, nie mógł w ogóle zasnąć przez 3 dni. Wziął kwete na własną odpowiedzialność, 100mg go uspokoiło, kolejne 300mg pozwoliło mu zasnąć na 4 godz. Po 2 dniach zaczęło się mu normować. Osobiście nie polecam, zapal ziola, mniej sobie zaszkodzisz
  • 2429 / 579 / 155
@AbsintionOpium, nie chodzi nawet o szkodliwość kwetiapiny jako takiej (która i tak jest stosunkowo mała na tle innych neuroleptyków), ale o to, jak neuroleptyki (mające pewne działanie kardiotoksyczne) potrafią fatalnie zadziałać na serce w połączeniu ze stymulantami, tym bardziej przy osłabionym na zjeździe organizmie. Dobrze, że zaznaczyłeś, że zrobił to na własną odpowiedzialność; tym bardziej, że dawka 400 mg jest już duża.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 7 / 0
Czyli benzo nadal pozostaje najlepsze na zjazdy po spidach?
A co w przypadku zabawy na G i chęci pójścia spać już bez polewki? Tu można zapodać kwetę?
  • 3 / / 0
Ja dostawałem kwetiapine w ilości 100mg na sen, strasznie mnie zwarzywilo, nic mi się nie chciało i przytyłem 15kilo,ogolem nie polecam
  • 4987 / 849 / 0
Po gieblu kweta dobrze usypia. Ze stymulantami roznie. Jak sie kweta wczytuje to serce dziwnie bije. W polaczeniu ze stymulantami moze byc roznie. Po pixach na emce i amf sie usypialem kweta w dawce 100 mg to przez godzine ponad byly spore przeboje. Bol w okolicy serca i dziwnie bilo. Usnalem ostatecznie na 6h ale jakbym nie musial, to bym nie stosowal tego sposobu. Serce dostalo spory wpierdol . Nigdy nie wiadomo jak ktos zareaguje. Na pewno nie jest to zdrowe.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 229 / 12 / 0
Co jak się pominie przypadkowo wziecie danego dnia Kwety i ogólnie neuroleptyków? czy to jak przy SSRI nie ma większego znaczenia? Czy jednak się odczuje to pominięcie?
  • 505 / 91 / 0
Nie polecam tego robić, jeszcze gorzej jak w ten dzień dobrze się zabawisz.
Możesz się złe czuć jakiś czas.
  • 38 / 10 / 1
12 lutego 2020rednopacjent pisze:
Co jak się pominie przypadkowo wziecie danego dnia Kwety i ogólnie neuroleptyków? czy to jak przy SSRI nie ma większego znaczenia? Czy jednak się odczuje to pominięcie?
Nie przerywam zażywania Kwetileptu, nie ważne czym byłbym się porobił.
Chyba, że z rzadka kwasem, wtedy odpuszczam. Neuroleptyki u mnie tylko spłycają tripa, ale nigdy go nie niwelują do zera.
Nie miałem odpukać jeszcze bad tripa i nie musiałem stosować neuroleptyków w dużej ilości. Wątpię, żeby taka ilość Qwetiapiny(np;600-800) podana w tradycyjny sposób, mogła całkowicie i szybko wyciągnąć ze złej podróży, jak to się miewa w wątpliwym przez co poniektórych przekonaniu.
Jezuschytrus to pedofil
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.