Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć, krótka historia. Nie było dzisiaj spane (symulanty), wiec na sen zażyłam 4mg bromazanilu ze znikomym skutkiem, więc do tego winko 0.5l.
Regularnie przyjmuję przepisany przez lekarza Ketrel w dawce 12,5mg.
Czy w tej sytacji na zbicie z nóg i twardy sen mogę dodać jakaś dawkę kwetiapiny? Czy koreluje to z benzo?
  • 159 / 12 / 0
Spokojnie możesz wymieszać, ułatwi Tobie zaśniecie, da spokój.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
Kwestiapina nie wchodzi w żadne reakcje krzyżowe z alkoholem, ani z benzo, ani z GBL-em nawet. Walić, sportowe świry!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 389 / 99 / 4
Akurat w przypadku alkoholu polecałbym dozę ostrożności, bo z tego co kojarzę takie połączenie zwiększa ryzyko wystąpienia objawów pozapiramidowych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).