ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od kilku dni mam delikatna gorączkę, ogólnie czuje sie ok, ale temp waha sie od 36.8-37.5. żadnych innych objawów, gardlo ok, zero kataru, nawet siły mam jak zwyczajnie. Od niedzieli odpoczywam w domu, czy jesli taka temperatura sie utrzyma, mozna jutro poleciec na domówce?
  • 3141 / 875 / 5
22 lutego 2023Amon19 pisze:
@serotoninowy
Czyli mam czystą m-ke w krisie, podoba mi sie, nie czuje sie zawiedziony ze to jednak sie moglo okazac byc syfem conie
Masz kryształ w jakimś kolorze. Dopóki nie przeprowadzisz testów to po prostu nie wiesz
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1455 / 592 / 0
@Amon19 kolor waha sie od bialego po brazowawy (wszystko pomiedzy) i nie ma tak ze jasniejszy czy ciemniejszy to lepszy/gorszy tym bym sie nie sugerowal . Sniff i splyw po nim jest raczej nieprzyjemny , doustnie dostepnosc jest bardzo dobra i tak bym polecal brac . Najlatwiej rozpuscic w malej ilosci napoju i wypic jak szota popijajac czyms szybko bo gorzkie . Zapach bardzo charakterystyczny slodko-gorzki z wyraznym "chemicznym" zabarwieniem .

Tak mniej wiecej powinien wygladac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4894 / 853 / 0
Dopoki nie zrobi marquisa to może mieć cokolwiek w krysztale, jakiegos ketona np. Bardzo popularne jest teraz brązowe 4cmc.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
w którym momencie najbardziej lubicie załadowować mj? Pozdrawiam z początku lotu.
  • 4 / / 0
Czy MDMA zadziała normalnie jak 3 dni przed zjem kwasa 150ug?
  • 3141 / 875 / 5
Tak. MDMA i LSD nie mają tolerancji krzyżowej.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 39 / 3 / 0
@CieplaPoduszka
No to ja mam taki kolor, tylko że tak o połowe jaśniejszy, i tak zgadzam sie że oral będzie lepszy dlatego m-ke w krisie biore tylko oral, nie sniff
  • 4894 / 853 / 0
Dopóki nie zrobisz marquisa ewentualnie nie zostaniesz szczurem doświadczalnym i nie stestujesz na sobie to kolor nadal to tylko kolor i nie masz żadnej pewności czy to MDMA.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 3 / 0
@serotoninowy
Racja ale poczytałem troche i podpisałem z wami to wiem więcej niż sam przypuszczałem conie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.